Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sam sebe ću citirati!!
Tekst napisan 30.01.2012

I da nešto sam zaboravi Beograđani da saučestvuju i da subvencionisani gradski prevoz zamene za bicikle a sredstva da usmere u agrarni budžet.
Višestruka korist
1.manje zagađivanja izduvnim gasovima
2.Bolja kondicija građana odraziće se pozitivno na budžet ministarstva zdravlja
3.Potražnja za biciklama,povećanje domaće proizvodnje i povećanje uvoza direktno će se osetiti na budžet RS (PDV,carina doprinosi,nova zaposlenja...itd)
bolja saradnja Srbija-Kina (usled uvoza biciklova) i sticanje povlaštenog statusa izvoznika kukuruza u Kinu .
4.Radi promocije vožnje bicikli organizovanje "Tour de Srbijance" ,masovan dolazak turista i milionski TV prenosi.

vo24hi.jpg

@futurefarming
Ziva istina, pustiti Beograd da bude drzava za sebe, pa da vidimo kako ce da zive...

To je naš najveći "prijatelj" a ne ovi sa juga ili ovi sa severa.To guta ko aždaja i bure bez dna je za njih pojam,

---------- Poruka napisana u 19:13 ---------- Prethodna poruka je at 19:06 ----------

To je naš najveći "prijatelj" a ne ovi sa juga ili ovi sa severa.To guta ko aždaja i bure bez dna je za njih pojam,

Lepo je reko raka iz Vratice se Rode:bravo:pa sta hocemo mi smo krivi za sve to!Nemamo mi onu stvar da uradimo nesto po tom pitanju,cutimo i radimo dobro svima al vise njima.Traktori na terazije al nema to ko da organizuje tako da dzaba prica.

Bla, bla....juce smo se svadjali sever protiv juga, prekjuce smo se svadjali "amateri" protiv "profi",danas smo svi protiv Beograda, neki tamo beogradski forum ima sigurno prepirku kako se sve vuce iz Borce u Stari grad, ili iz Grocke u Novi Beograd...

Dok ne shvatimo da smo svi u istim govnima, i da nije trava zelenija negde drugde, nece nam biti bolje!

Subvencije nisu problem,subvencija nema-pare nisu problem,para nema.Mi smo zemlja koja nema problema.

Para ima i te kako.Zašto stalno ukidaju od budžeta poljoprivrede za druge namene.Neka jednom ukinu od drugih za namene poljoprivrede.Video sam ja kako nemaju para kad su za jedan jedini dan isplatili subvencije za sve nas i površine od 30-100ha.Nije isto dali para nema ili neko neće da ih da.

Druže,to je tačno sve što ti kažeš,oni su se za to debelo zadužili pa se frljaju,drmaju im se stolice a o vraćanju će misliti sledeća garnitura

Ja se samo plašim da ova "vanredna situacija" i eventualne posledice topljenja silnog snega "ne pojedu" agrarni budžet a verovatno će i železara u Smederevu da odkrnji malo jer nije bila a priori predvidjenja u budzetu.

Za Sartid sam već napisao da su na TV jasno rekli da će se pare obezbediti iz svih budžeta proporcionalno povećanju koje su dobili za ovu godinu.Što znači da će poljoprivreda i MUP najviše dati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh