Reklo bi se da premija spada u to,mozda ima jos nesto,al tesko.
Onda izgleda imamo malo mleka kad upadamo u tako mali procenat a nije isplaćeno zadnja 3 meseca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Reklo bi se da premija spada u to,mozda ima jos nesto,al tesko.
Mislim da generalno mleka ima,ali mali broj proizvodjaca ispunjava uslov. Licno u mom kraju par ljudi koji zbog 50 litara mleka koliko im fali do 1000 litara mesecno ne ostvaruje pravo na premiju. A takvih je nazalost mnogo. Ja bih dao svima,pa da budemo svi jednaki,ovako ja ostvarujem sve sto drzava daje i prosirujem jer vidim napredak,ali time gusim onog manjeg da dodje do parceta slobodne zemlje za obradu pa da i njegovo dete ima koliko toliko normalan zivot. A i kao narod smo cudni,svi bi da imamo a niko da zapne da radi da bi imao. I kad mu ponudis posao,mala mu plata nece da radi do onog trenutka kad mu dodje iz dupeta u glavu. A tad je vec kasno. Za njega vise nema mesta. Otuda i ova nezaposlenost mislim. Oprostite za