oldtimer
Član
Mislim da si ti nesto pogresno razumeo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Reče jednom davno Miki perlez da se pazimo zadruge u Torku(begejci) i Jedne u Padini,da im se ne nosi roba, polemika bila nešto oko transpetrola.To je vlasnik zadruge iz Torka(Begejci).Čovek je primao u Torku i okolini pšenicu na lager i onda kamionima prevozio u Sečanj kod Transpetrola.On je pored Mrkšićevih Salaša jedan od najviše oštećenih u toj ne zapamćenoj prevari.Ukupno je Branko Samardžić uzeo oko 10,5 miliona evra što u robi,što u đubrivu i semenu,nafti i svim ostalim zaduženjima.Onaj drugi čovek je direktor zadruge iz Banatskog Višnjićeva gospodin Trkulja.On je retko pošten i dobar čovek.Već su par puta bili i u emisiji Domaćin ali sve džaba.Iza te krađe stoji neko strašno jak i na visokom položaju i to se sve koči.Novac je svakoga dana prebacivan za Ameriku i to u svotama koje oni ne kontrolišu.Znači po računu svaki dan do 10000dolara i to uglavnom preko banke Inteze.........
Ma ne smem ni da napišem ko je sve tu dolazio,odlazio i ima veze sa time.
Kad je pre 2 godine dejstvom jedne asocijacije podignuta cena psenice za nekoliko dinara niko se nije setio da uplati bar jednu crvenu asocijaciji..
Meni su stigli papiri za obnovu registracije gazdinstva iz Vrbasa.Jel jos ko dobio? kako to kad ni uredbe nema
Reče jednom davno Miki perlez da se pazimo zadruge u Torku(begejci) i Jedne u Padini,da im se ne nosi roba, polemika bila nešto oko transpetrola.
Ja sam non stop pisao da se nešto iza brda valja a mnogi su mislili da će sve to ići u kontinuitetu.Sada je došlo vreme da to što se valjalo padne nama na glavu.Od subvencija niste videli dalje i sad će nam se sve to vratiti kao bumerang.
To je ok.Ti si predao robu njima a ne TP-u.E sad što je njih TP zavrnuo to je njihov problem a ne tvoj.ova u padini je isplatila sve koi se izrazili da hoce novac, meni je ostalo jos malo i mogu uzeti i sutra da hocu. ako se nevaram oni su dali transpetrolu oko 220 vagona psenice roda 2011god. a qqruz su prestali da vuku kod njega na vreme.
Ovaj nas narod je jako cudan,samo zele da komsiji crkne krava...onda ce biti srecanJa sam non stop pisao da se nešto iza brda valja a mnogi su mislili da će sve to ići u kontinuitetu.Sada je došlo vreme da to što se valjalo padne nama na glavu.Od subvencija niste videli dalje i sad će nam se sve to vratiti kao bumerang.
Meni je stiglo juce pise u vasem je interesu da unesete tacne podatke i da sto pre predateMeni su stigli papiri za obnovu registracije gazdinstva iz Vrbasa.Jel jos ko dobio? kako to kad ni uredbe nema