Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam non stop pisao da se nešto iza brda valja a mnogi su mislili da će sve to ići u kontinuitetu.Sada je došlo vreme da to što se valjalo padne nama na glavu.Od subvencija niste videli dalje i sad će nam se sve to vratiti kao bumerang.

To je vlasnik zadruge iz Torka(Begejci).Čovek je primao u Torku i okolini pšenicu na lager i onda kamionima prevozio u Sečanj kod Transpetrola.On je pored Mrkšićevih Salaša jedan od najviše oštećenih u toj ne zapamćenoj prevari.Ukupno je Branko Samardžić uzeo oko 10,5 miliona evra što u robi,što u đubrivu i semenu,nafti i svim ostalim zaduženjima.Onaj drugi čovek je direktor zadruge iz Banatskog Višnjićeva gospodin Trkulja.On je retko pošten i dobar čovek.Već su par puta bili i u emisiji Domaćin ali sve džaba.Iza te krađe stoji neko strašno jak i na visokom položaju i to se sve koči.Novac je svakoga dana prebacivan za Ameriku i to u svotama koje oni ne kontrolišu.Znači po računu svaki dan do 10000dolara i to uglavnom preko banke Inteze.........
Ma ne smem ni da napišem ko je sve tu dolazio,odlazio i ima veze sa time.
Reče jednom davno Miki perlez da se pazimo zadruge u Torku(begejci) i Jedne u Padini,da im se ne nosi roba, polemika bila nešto oko transpetrola.

Meni su stigli papiri za obnovu registracije gazdinstva iz Vrbasa.Jel jos ko dobio? kako to kad ni uredbe nema

Meni su stigli papiri za obnovu registracije gazdinstva iz Vrbasa.Jel jos ko dobio? kako to kad ni uredbe nema

A ko je rekao da nema uredbe? Odavno izašla

[h=1]VAŽNO – Izmena pravilnika o načinu i uslovima upisa i vođenja registra poljoprivrednih gazdinstava[/h] Objavljeno 30. decembar 2011.
Ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Dušan Petrović, je dana 16. decembra 2011. godine doneo Pravilnik o izmenama i dopunama pravilnika o načinu i uslovima upisa i vođenja registra poljoprivrednih gazdinstava, obrascima zahteva za upis i obnovu registracije i priloga, dokumentaciji koja se prilaže uz zahtev, načinu čuvanja podataka, kao i o uslovima za pasivni status poljoprivrednog gazdinstava.

Na osnovu izmene pravilnika, došlo je do sledećih promena:

1. Ukoliko nosilac poljoprivrednog gazdinstva nema nikakvih promena podataka nije u obavezi da se obraća Upravi za trezor. U tom slučaju gazdinstvo i dalje ostaje aktivno, ukoliko je i bilo aktivno 1. januara 2012.

2. Svaku promenu podataka nosilac poljoprivrednog gazdinstva je u obavezi da prijavi u roku od 30 dana, a tokom cele godine. S obzirom na to da se životinje ni ne prijavljuju, promene podataka mogu biti samo u HID-ovima, setvenoj strukturi i prijavljenim parcelama kao i ličnim podacima.

3. Zbog činjenice da za svaku uredbu postoji datum koji je referentni za proveru u registru (a to bi bio prvi dan podnošenja zahteva), svi podaci koji su izmenjeni i uneti u registar do datuma početka podnošenja zahteva za tu uredbu su relavantni, dok se naknadne izmene ne prihvataju.

Pravilnik je objavljen u „Službenom glasniku Republike Srbije“ br. 97/2011, a počinje sa primenom od 1. januara 2012. godine.

http://uap.gov.rs/wp-content/uploads/2011/12/Pravilnik-o-načinu-i-uslovima-upisa-i-vodjenja-registra-poljoprivrednih-gazdinstava.pdf

Sto reko moj deda oclo tele vratilo se june i postalo predsednik komune.Ljudi sta je vama idu izbori poljoprivrednicima(nama)je jedina sansa da opstanemo to da otrgnemo poljoprivredu politickim strankama!Jer njima je poljoprivreda jedina grana u drzavi koja nesto proizvodi i gde ima novaca a njima to treba,Lako im je da manipulisu nama,jer nismo slozni i treba da nas j...u kad im se moze!

Mladene jel imas ti neke informacije ko je dobio pare? ili samo iznosis neke neistinite izjave da bi cisto lupio pa ostao ziv,,to nije uopste korektno da se tako oglasavas ako nemas argumente,,jer bar ovde na forumu mozes da kazes i izneses sta god hoces ,pa da prodiskutujemo o tome,,znas postoje ljudi koje to vredja i kojima je stalo do istine i cistog obraza,,a kome nije oni su to pokazali

gde vam je gazda lacarac?sto sad ne izadje na tv i kaze nesto?kad treba da se prica o rotacionim svetlima i drugim glupostima onda je u svakoj emisiji!
pretprosle godine je pokrenuo proteste i svaka mu cast a gde je bio kad su bili protesti prosle godine?nesto se nije oglasavao sem da smiruje poljoprivrednike.....

Reče jednom davno Miki perlez da se pazimo zadruge u Torku(begejci) i Jedne u Padini,da im se ne nosi roba, polemika bila nešto oko transpetrola.

ova u padini je isplatila sve koi se izrazili da hoce novac, meni je ostalo jos malo i mogu uzeti i sutra da hocu. ako se nevaram oni su dali transpetrolu oko 220 vagona psenice roda 2011god. a qqruz su prestali da vuku kod njega na vreme.

Ja sam non stop pisao da se nešto iza brda valja a mnogi su mislili da će sve to ići u kontinuitetu.Sada je došlo vreme da to što se valjalo padne nama na glavu.Od subvencija niste videli dalje i sad će nam se sve to vratiti kao bumerang.

paori cuvajte se subvencija
veliki vrac pogadjac KUKULELE je svoje rekao

ova u padini je isplatila sve koi se izrazili da hoce novac, meni je ostalo jos malo i mogu uzeti i sutra da hocu. ako se nevaram oni su dali transpetrolu oko 220 vagona psenice roda 2011god. a qqruz su prestali da vuku kod njega na vreme.
To je ok.Ti si predao robu njima a ne TP-u.E sad što je njih TP zavrnuo to je njihov problem a ne tvoj.
Sreća da su imali novaca i isplatili a šta bi bilo da nemaju novaca?

Ovaj nas narod je jako cudan,samo zele da komsiji crkne krava...onda ce biti srecan

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh