Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam svakakve informacije ali nisu da se dele sa svima.Što se tebe lično tiče ja te molim da me ne prozivaš tako neumesno jer dalja polemika sa tobom me ne interesuje.
Nekima da daju i 140000din/ha ostaće gde jesu ,a neki će i bez dinara subvencija napredovati.Nije tu stvar samo do para već i ljudi.

Malo se ovde zapostavljaju znanja starijih ne skolivanih,poljoprivrednika oko 50god,koji su u stara vremena ostvarivali zavidne prinose,koji su i za svu ovi tehniku i hemiju i vise nego zavidni!koje ranije nije bilo.Naravno da treba pratiti trednove i nov nacin obrade ili ne treba zapostaviti ni ove nase stare,koji su zemlju cistili oranjem i osnovnom obradom jer tad nije bilo neki izbor hemije,Sto se tice skole za poljoprivrednike to je relativna stvar i nije merilo znanja,Jesenas sam zvao poljoprivrednu stanicu u Rumi da se raspitam u vezi prskanja deteline javi mi se mladji glas i predstavi se kao zastitar biljne proizvodnje ja joj kazem sta je moj problem a ona meni nema to u katalogu,sacekajte dacu vam stariju koleginicu koja ima 60god i zena mi pomogne.Toliko o skolovanju!Naravno da treba da budu subvencije nemam snage da se raspravljam o tome,neki su radili zemlju i bez subvencija kad se za njih nije ni znalo pa ziveli,poljoprivreda je postala biznis nekih ljudi koji ne mogu da obradjuju zemlju bez subvencija jer ne bi mogli da vracaju kredite i placaju arende,o omesanosti politickih stranaka je suvisno divaniti to je jasno kao 2+2!!!

Imam svakakve informacije ali nisu da se dele sa svima.Što se tebe lično tiče ja te molim da me ne prozivaš tako neumesno jer dalja polemika sa tobom me ne interesuje.
Nekima da daju i 140000din/ha ostaće gde jesu ,a neki će i bez dinara subvencija napredovati.Nije tu stvar samo do para već i ljudi.
. Veruj mi da ja nemam ništa lično protiv tebe. Ali imam protiv tvojih stavova u pogledu subvencionisanja u poljoprivrevredi kao i u pogledu na druge stavove koje imas u vezi sa poimanjem društva i države. Ako bi ćutao znači da odobravam a to mi savest nedozvoljava. Ti si veliki polj proizvođač pa nisi spreman da razmenjuješ argumente sa malim seljacima ali ti mali čine 90% srpske poljoprivrede. Lično ti želim uspeh na polju i u njivi bez obzira na neslaganja.

:ppozdrav:

Ja sebe smatram vrlo malim poljoprivrednikom ,a velike još nisam ni sreo u stvarno životu tj. uživo.Ma šalio sam se za to da nešto znam.Nemam pojma šta nam spremaju ali verujem da će opet napraviti opšti haos u poljoprivredi.

Evo pocela emisija " Znanje na poklon " ocekivani gosti , ministar i iz APS-a niko nije dosao kao gost kao sto je bilo najavljeno ... voditelj sto je nezvanicno cuo regres do 10 Ha bez uslova PIO . + subvencije na uljarice . NAGRABUSILI SMO

Ja mislim da će dati svima zbog izbora. Ali mož da bude da obećaju pa posle izbora kažu dali bi al nemamo. Sve je moguće. Al da će se uzeti u pamet da daju šansu poljoprivredi i prerađivačkoj industriji to neverujem. Forsiraće neku industriju sa 10000 po radnom mestu. U svetu ima napravljeno novih auta i ako se budu prodavali ovim tempom kao sad biće dovoljno za narednih 20 godina. Zastava je ponos srpske industrije kao i sartid. Nebi me čudilo da država kupi zastavu. Talijani su uzeli pare. Da su novac usmerili u poljoprivredu bilo bi daleko bolje.

Dekym samo da dopunim tvoju inf u vezi ,,znanja na poklon,, gostovanje naseg clana Save Basica je otkazano upravo zbog otkaza druge,, strane jer je poenta upravo bila da se u emisiji pojave OBE STRANE,,tako da ostaje do iduce nedelje .pozzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh