MOMOSARIC
Član
Diplome i "priče" su glupost ; rezultati su pokazatelj. (moje mišljenje ,čisto nek ostane zapisano ,il nek neko izbriše)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jojj gde sad ovo ode .. uopsteno 10-15 % ljudi sa polj.skolom ili fakultetom radi poljoprivredu agroman . Jel tebi neko brani da se bavis ratarstvom , stocarstvom .. itd ?
Naravno u svakom poslu je praksa ... NAJBITNIJA !
U skoli nisi ucio kako plug da podesis , brazdu zatvoris , promenis remen na kombajnu , promenis unutrasnju gumu na traktoru u brazdi kad pukne guma i da ne nabrajam muke ..
Sta mu dodje bolja sredina nego 3-4 godine srednje skole.N.A ja *mislim da treba naci sredinu u svemu pa tako i u ovome kao sto sam rekao onaj ko zavrsi skolu ima moje postovanje.
Momo bez ljutnje,a jel ides ti na fakultet ?Vremena se mijenjaju , sada su "friške" informacije mnogo dostupnije svima nego prije. Sa druge strane fakultet traje 4-6 godina , a uči se iz knjiga starijih od tog dana bar par godina , tako da je to znanje od prije deset i više godina , tako da ....