grunt
Član
Дали ће бити субвенција за Црквену земљу јел има неко такву информацију?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ti pitaš kako ima logike.Ima logike ako tako bude i ona bi se reklo potiče od smene Dragin Saše.Sve se radi da poljoprivredni magnati poput Miškovića,Matijevića,Kostića i ostalih dobiju što više para iz držane kase.Na ovaj način bi dobili ogromnu svotu novca jer im je država omogućila kupovinu zemlje(u sklopu kombinata)po bagateli i ona je sada u njihovom vlasništvu.Deo tog novca će se naravno od tih gazda vratiti i finansirati predizborna kampanja vladajuće koalicije.
Pa naravno da je puko,hteo demokratiju i Evropu pa prvo dobio da uvede HACCP i moro da pukne.Samo papirologija košta 5000 eura(konsultantska kuća) + 2 miliona prepravki na objektu i drugih zajebancija+ tehnolog+....itdA što se tiče i mini-mlekare kod nas jedan puko ko zvečka.Puno-puno stavki zahtevaju od njih,zamisli kad je čovek morao i jednu kućicu da sagradi za inspektora kad dođe u kontrolu,da ima gde da sedne,a da ne pričamo dalje o higijeni i rostfrei ovo ono,frižideri,itd.Koštala ga mini mlekara dok nije ni počeo da radi,ihaaaj...
Pazi se ti, ali ja imam proverene informacije ovih dana, blizu samog vrha vlasti i samog ministra.Zato je poziv bio u Brelin
Bilo je subv.na crkvenu zemlju,nadamo se da ce biti ponovo,ja imam crkvene zemlje u gazdinstvu..Dosad nije bilo na crkvenu zemlju. Ove godina ko zna možda i bude.Samo me zanima ako bude po kg premija odakle love da daju svima?
Dosad nije bilo na crkvenu zemlju. Ove godina ko zna možda i bude.Samo me zanima ako bude po kg premija odakle love da daju svima?
Jel neko zna da li ce i ove godine biti subvencionisanih kredita za kupovinu traktora???