grunt
Član
O cemu se ovde radi nemam pojma,uredba ce izaci u avgustu kao i subvencije kad sve posejemo i poradimo kao i svake godine ljudi vi kao da ste pali sa kruske(salim se za avgust)al u tom priodu kako su krenuliUredba je trebala da izadje od kad, sa konkretnim resenjima to to i to!!!Sta vi uopste ocekujete od ove drzave?Sve ove price iz predhodnih postova su odavno napisane,svake god isto.Ali nema sloge u narodu ja prvi vise necu izaci na poteste zato sto sam video da su to bili protesti nekolicine ljudi!Vecina koje sam pitao na protestima prosle godine na kojima sam i ja bio,zasto ste tu? rekli su da ne znaju!Kazu da se pije i da se jede i samo gledaju u par njih glavonja sta ce da narede i sta ce da se radi,te glavonje su i dobile nesto od proresta a ovi dobro pijancenjeNas par je reklo da izadjemo na auto put Beska,da blokiramo bilo nas je dosta sa mehanizacijom,ali to nije imao ko da podrzi od tih glavnih koji su i pokrenuli proteste.Jako sam se razocarao taj put ali sam i dalje za protest ali da mi se kaze sta je konkretan cilj toga!