E upravo o tome pricam! Necu vise postovati na ovom forumu jer stvarno ne mogu da verujem da ste takvi ljudi! Koja bre nekolicina?! Sta ti nisi prosle godine, i pre dve i tri dobio subvencije zato sam dobila ja, Pera ili Tosa? Pa kod mene u sele sve vrvi od tajkuna! Pretimo opstini i lokalnoj samoupravi, sve do Ministarstva da legalno ostvarimo pravo na zakup drzavnog zemljista i da ne pricam ovako javno sta se sve desava ovde! Pa ako su veliki dobili dobili smo i mi! Drzava je kriva sto je uvela porodicno, poljoprivredno gazdinstvo kao jedinicu u poljoprivredi, a posle pravnim licima dala pravo na koriscenje poljoprivrednih subvencija iako imaju milion benefita kao pravna lica! I zadto dosta bre vise o toj nekolicini, dosta bre vise lupetanja gluposti, ma svadjamo se kao kerovi kad im neko baci kost! Ma ne treba nam nista dati pa bi bili mirni! Sta tebe briga da li se neciji interes ispunjava ili ne! Stvarno smo se srozali nisko! Nema Uredbi jos uvek alo ljudi! A vi se prepucavate da li cete neciji interes ispuniti ili ne? Ko vas pravi problem? Veliki, srednji? Oni preko 100ha? Sad su oni problem? Pa zao mi je jako, ali meni zaista niko ne smeta! Ja glasam da svi koji ZIVE OD POLJOPRIVREDE BUDU PODRZANI OD DRZAVE, I TO ONI KOJI IMAJU DOBAR PROIZVOD, KO JE VEC ULOZIO NOVAC U STANDARDE PROIZVODNJE! Pozdrav i svako dobro!