Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krajnje neozbiljno sa njihove strane!!Svi koji imaju zakup poljoprivrednog državnog zemljišta sa istekom datuma 30.10.2012. neće imati pravo na subvencije i druge podsticaje za te površine.
Datum koji mora da stoji na ugovoru je 31.10.2012. jer samo kao takav Uprava za Trezor priznaje.
Zvao sam Min.Polj. i kažu da je greška do njih i da se to mora ispraviti.Nisu znali da Oktobar ima 31 dan.
Zovite ,jurite gde šta i kako jer za to treba puno vremena.
Palika,asocijacija je udruženje udruženja poljoprivrednika a ovo je asocijacija zadruga!Zaboravio si Vojvodina Agrar,koji je možda i najveća asocijacija (gledajući članove po uticaju) http://vojvodina-agrar.com/Table/članice/
North army@Znam ja odlicno kada su i koliko strajkovali jer imam pola rodbine u Macvi.Prosle godine nazovem brata i pitam ga zasto se neorganizuju i zatvore put za Loznicu,a on mi kaze njima je dobro pa sta dalje da pricam o tome.
Sta je 200-300 svinja u tovu.Nikakav posao.Ja radim preko 10kj baste plus oko 40kj ratarskih useva plus usluge imam pomoc roditelja u bastovanluku ostalo sam radim.Jes' njima ministar prosuo dzak para, pa im dobro. Ubaci i ti druze 200 - 300 svinja u tov, pa ces videti kako je.
Radis bez subvencija i ne kukas. I ti Macvani se bore kao i svi ostali.
Zasto nisu svinjare podrzali ovi protestanti od prosle godine?
Zasto malinare iz Arilja niko nije podrzao?
Gledajte malo realnije stvari.
Драгане.Ковачев мене толико плаћају да ја и не морам ништа да радим већ само да седим да се расправљам са теби сличнима на овом форуму,,ако ти кажем само следеће а баш бих волео да се то и обестини да и ти обе године убереш толико летине колико мене плаћају - е па да видимо како ће ти бити на крају године,,немој износити неке неистине и лупетати кад ти време ни место није ,,е због оваквих као што си ти је више не коментаришем на овој теми ,,остај имењаче са убеђењем да сам ја плаћеник а ти дабогда толико исто зарадио ове године - па нек нем буде исто ..поззз
Sta je 200-300 svinja u tovu.Nikakav posao.Ja radim preko 10kj baste plus oko 40kj ratarskih useva plus usluge imam pomoc roditelja u bastovanluku ostalo sam radim.
Do prosle god ni ja nisam imao ni din subvencija pa nisam kukao niti kukam sada malo citaj pa ces uvideti da nekukam nego podrzavam druge.od tih malina imaju samo oni korist,a od ovih subvencija svi,ni mene niko ne podrzava u proizvodnji lubenica i paprike
Nisu
Ako prosecno domacinstvo u Srbiji ima u posedu oko 3 ha, lako se moze zakljuciti, da mnogi ne ostvaruju subvencije.
Ima tu jos mali milion kombinacija, iz kojih se vidi da ljudi ne mogu ostvariti subvenciju.
Zato je najrealnije ako drzava vec hoce da izadje u susret poljoprivrednicima ili da svi dobiju ili da se subvencija ukine.
Da bi se utovilo 300 svinja, treba uloziti velika novcana sredstva. Takodje treba svaki dan raditi oko njih (za razliku od ratarenja, kojim se i ti bavis, gde imas zimske mesece slobodne), plus vecina ljudi koji tove svinje sami proizvode hranu za iste, tako da im je to jos plus posao, a ni jedan jedini dinar ne dobiju subvencija za tov, cena se menja gotovo svaki dan, pare se cesto cekaju i mesecima, pa ti vidi kako je to "nikakav posao" .Sta je 200-300 svinja u tovu.Nikakav posao.Ja radim preko 10kj baste plus oko 40kj ratarskih useva plus usluge imam pomoc roditelja u bastovanluku ostalo sam radim.
Do prosle god ni ja nisam imao ni din subvencija pa nisam kukao niti kukam sada malo citaj pa ces uvideti da nekukam nego podrzavam druge.od tih malina imaju samo oni korist,a od ovih subvencija svi,ni mene niko ne podrzava u proizvodnji lubenica i paprike
hoće država ali nema odakle!!ali je PITANJE dali drzava oce da izadje u susret poljoprivrednicima, ja mislim da nju to ne sekira
hoće država ali nema odakle!!
Para nema,pa koja vlast ne bi narodu dala da ima novaca i osigurala vlast.