Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skocice malo cene jos iduce jeseni kad ne bude subvencija a stignu rate kredita ili ce biti masina na prodaju.

Vidis a kod mene u selu niko nesme da placa preko 50e zato je i placamo tako malo , kad bi i kod vas bila odredjena neka granica zivelibiste od poljoprivrede a ne od subvencija
Ajde molim te objasni mi kako ste se to dogovorili o toj ceni od 50e kj i kome vi i kako zabranite da ude u vas atar.Kod nas dode covek ponudi 4 puta vise nabavi u katastru sve izmeri njive plati pet godina u napred odma.I sad mi ti objasni kako vama daju po toj ceni ,daj tu carobnu formulu i nama bogaljevima da neplacamo puno vise od vas.Ako je tako svaka cast.

Precesto se spominju proletni protesti a niko da kaze najvise je bilo manjih proizvodjaca nebitno, koliko je to hektara.A onih sa par stotina ,pa njih je bilo posle protesta kao sponzori za vecere za nase i vase samozvane predstavnike.Divio sam se tim ljudima na barikadama nije bilo jednostavno ni stici a kamoli biti tamo danima.Tu ne spadaju oni sto su blokirali rashladne vitrine u centrima sela.Ali zato kada su subvencije u pitanju e pa imamo svi pametan predlog.Tamo sam obiso mog prijatelja clana Petra jedne noci a sada sam ga preneo na vecni pocinak.IZVINITE.

Ovako se izlazi na kraj sa blokadama
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=o-r7Izrx6VI&feature=related" target="_blank">

Poslednja izmena od urednika:
Ajde molim te objasni mi kako ste se to dogovorili o toj ceni od 50e kj i kome vi i kako zabranite da ude u vas atar.Kod nas dode covek ponudi 4 puta vise nabavi u katastru sve izmeri njive plati pet godina u napred odma.I sad mi ti objasni kako vama daju po toj ceni ,daj tu carobnu formulu i nama bogaljevima da neplacamo puno vise od vas.Ako je tako svaka cast.
Video si na slikama sa protesta kolko ima poljoprivrednika!! Tamo se bar lako dogovore:haha:

---------- Poruka napisana u 21:18 ---------- Prethodna poruka je at 21:13 ----------

To je samo simbolika!!
Uspelo im je jedino da pokažu kako bi trebalo sa vladom !

Ono sto sam ja video na Tamisu tih dana ne bi Zetor mogao to da uradi jer bi "milicijo moja "zestoko intervenisala.Toliko nabildovanih nisam video na jednom mestu a bio sam na . . . !

Al zato puno je nasih sugradjana provelo mirne noci pored supruga ,primilo subvencije boze moj lepo u zdralju potrosilo a ja razmisljam da osnujem grupu gradjana HOBISTA,koji iz dosade riju zemlju jer drugo i ne znaju.

Ta informacija nije tačna.
Tačno je da subvencija nema.Biće veća refakcija za naftu.PIO nije uslov.Biće tu još nečega ali subvencija po Ha-NEMA
Cena arende će sada da se spusti i to drastično.

Pa ne znam na kakav nacin ce isplatiti al sigurno uslov ce biti Pio i ove god. Zao mi je ali ostaje samo da se Kuka. Ako ne verujes pitaj Provca on bi trebalo sve da zna.

Al zato puno je nasih sugradjana provelo mirne noci pored supruga ,primilo subvencije boze moj lepo u zdralju potrosilo a ja razmisljam da osnujem grupu gradjana HOBISTA,koji iz dosade riju zemlju jer drugo i ne znaju.
evo ja sam svo vreme bio kuci a prvi sam dobio subvenciju i u cemu je tu problem:ppozdrav:

Izostanak subvencija po HA neće svagde isto delovati na cenu zakupa.Konkretno KO Šajkaš zauzima 3700Ha od čega je oko 3000 obradivoa ima 4600 stanovnika.Oko 480Ha radi RStrade .plus paunići iokolina.Ako dođe samo do smanjenja pritiska na ono što već radim biću zadovoljan.

Peet,nisi dobro pročitao post-subvencija nema,PIO nema.65din lit.dizela,to je to za sada.PROVERENO

Samo da izadje do cetvrtka da nebude cetvrtak ali koji moze biti i cetvrtak na Poljoprivrednom sajmu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh