Skocice malo cene jos iduce jeseni kad ne bude subvencija a stignu rate kredita ili ce biti masina na prodaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajde molim te objasni mi kako ste se to dogovorili o toj ceni od 50e kj i kome vi i kako zabranite da ude u vas atar.Kod nas dode covek ponudi 4 puta vise nabavi u katastru sve izmeri njive plati pet godina u napred odma.I sad mi ti objasni kako vama daju po toj ceni ,daj tu carobnu formulu i nama bogaljevima da neplacamo puno vise od vas.Ako je tako svaka cast.Vidis a kod mene u selu niko nesme da placa preko 50e zato je i placamo tako malo , kad bi i kod vas bila odredjena neka granica zivelibiste od poljoprivrede a ne od subvencija
Precesto se spominju proletni protesti a niko da kaze najvise je bilo manjih proizvodjaca nebitno, koliko je to hektara.A onih sa par stotina ,pa njih je bilo posle protesta kao sponzori za vecere za nase i vase samozvane predstavnike.Divio sam se tim ljudima na barikadama nije bilo jednostavno ni stici a kamoli biti tamo danima.Tu ne spadaju oni sto su blokirali rashladne vitrine u centrima sela.Ali zato kada su subvencije u pitanju e pa imamo svi pametan predlog.Tamo sam obiso mog prijatelja clana Petra jedne noci a sada sam ga preneo na vecni pocinak.IZVINITE.
Taj,je...la ga sekta ona njegovaJel Paunić onaj što ima one silose kraj auto-puta?
Video si na slikama sa protesta kolko ima poljoprivrednika!! Tamo se bar lako dogovoreAjde molim te objasni mi kako ste se to dogovorili o toj ceni od 50e kj i kome vi i kako zabranite da ude u vas atar.Kod nas dode covek ponudi 4 puta vise nabavi u katastru sve izmeri njive plati pet godina u napred odma.I sad mi ti objasni kako vama daju po toj ceni ,daj tu carobnu formulu i nama bogaljevima da neplacamo puno vise od vas.Ako je tako svaka cast.
Ovako se izlazi na kraj sa blokadama
http://www.youtube.com/watch?v=o-r7Izrx6VI&feature=related
Ta informacija nije tačna.
Tačno je da subvencija nema.Biće veća refakcija za naftu.PIO nije uslov.Biće tu još nečega ali subvencija po Ha-NEMA
Cena arende će sada da se spusti i to drastično.
evo ja sam svo vreme bio kuci a prvi sam dobio subvenciju i u cemu je tu problemAl zato puno je nasih sugradjana provelo mirne noci pored supruga ,primilo subvencije boze moj lepo u zdralju potrosilo a ja razmisljam da osnujem grupu gradjana HOBISTA,koji iz dosade riju zemlju jer drugo i ne znaju.
Peet,nisi dobro pročitao post-subvencija nema,PIO nema.65din lit.dizela,to je to za sada.PROVERENO