mindjušar
Član
Pa i određuje se po katalogu-taj katalog se zove PONUDA I POTRAŽNJA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bajo zemlju placa ( koju placam ) 50e po hektaru , pisem za vas da ljudi kao ti nemogu oteti sirotinji zemlju a da mogu da dobiju subvencijePa i određuje se po katalogu-taj katalog se zove PONUDA I POTRAŽNJA
Isto je pitao i Zrenjaninac.I meni kao i svima ugovori ističu 30.10.2012.Šta da radimo povodom toga?Ja dobio obaveštenje od trezora da ugovor za državnu zemlju ističe 30.10 .Jel to znači da se za 2012 neće uzeti u obzir za subvencije ako ih bude?
Ako je ko protestovao u zadnjih 10 god. to su Mačvani...Da ti nije mozda to ministar javio?Vi iz Macve bi to ocigledno voleli posto i niste protestvovali kada je trebalo
Pa sto niste sad zadnji put kada je bilo najpotrebnije
To se kod mene zove skakanje samom sebi u stomak,veca steta nego korist i slicno ...
Druže u Hr ako te navataju sa plavim u autu,auto ide papa
Šansa da se to desi je kao i da ja dobijem sedmicu na loto.To su tako smešne stvari da o tome ne želim ni da razmišljam.
naj novije, do 30ha registrovana gazdinstva+PIO+izmiren porez na imovinu...
malo sam razocaran, jer imam slobodno samo jos 14ha. a danas mi dosao covek sa 5ha, pola pola mi sam nudio.a dogodine u arendu, uziveo se u toj ulozi-penzionera, u stvari to i jesu pravi penzioneri, a ne raditi zemlju do smrti...