Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uglavnom mi se cini da je drzava malo popustila i shvatila skim ima posla..
Nema logike samo 1/3 državnog zemljišta ide na restituciju.To je ta klauzula gde ce oni isplatiti subvencije starim buducim vlasnicima iz restitucije. Dobro ste to uvideli.
Gospodine nadalacki ,moja savetodavka kaze da ste jedan od jacih strucnjaka za poluprivredu .Dok smo pricali o subvencijama i pita me odkud vas znam ,ja jox odgovorih da sa foroma ,da se naeznamo licno.Razmisljao sam da vam ovo posaljem u privatnu poruku ,mada je bolje ovako da se vidi da i na forumu imamo jakih strucnjaka.
Treba i malo zeze u ovom sumrakuStrucnjak za poluprivredu
Veli ce unistiti male hobiste , a ti veliki nemogu bez subvencija pa ce njih pojesti tajkunici i tako u nedogled Manitese mlacenja prazne slame vase zelje VS politika (izdajnicka) Molitese da tito vaskrsne pa da svi zivimo.
Vidim da se mnogi (demokrate) jos drze slobinog rezima samo ga drugacije nazivaju
---------- Poruka napisana u 13:46 ---------- Prethodna poruka je at 13:43 ----------
Post nije bas kak treba .
Uklonitega ako smeta.