dragan.kovacev
Član
dace samo penzionerima, i to starijim od 80god. ovo je naj blizi izvo vrhu vrhova vlasti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dace samo penzionerima, i to starijim od 80god. ovo je naj blizi izvo vrhu vrhova vlasti...
Nisi ozbiljan, a to ne dolikuje jednom ozbiljnom poljoprivredniku. Ovde se raspravlja o nasoj buducnosti, a ti tako. Pokazai malo ozbiljnosti
Ne znam ljudi ali ovi muljaju strasno. Ugovore moram da resim , (platim) umrle babe moram da brisem iz posedovnih listova (plodouzitak),Zive babe moraju da potpisu za svoj deo plodouzitka daju u arendu .Ugovori stari overeni u mesnim zajednicama ne vaze, moraju novi!! Sve to mi placamo!! A sta ce da oni nama plate ne zna se nikada na vreme. Uzmu nam meru kako oni hoce to je istina.
Pa i kod mene stoji da je do 31.10.2012. tj. da do tada moram osloboditi parcele.Ne vidim što ne bi dobili jer ih nismo mi pravili nego država i odnose se na skidanje roda 2012 ,a samim tim i ulaganje u njegovu proizvodnju.Ajde ko ima ugovor sa državom neka vidi datum dokle važi.Reče mi kolega da u našim ugovorima ne stoji 31.12.2012god. tako da ovi u trezoru neće prihvatiti za subvencije za ovu poslednju godinu.
Ma nek dobije ko hoće ali veruj da nekima to neće značiti ni dugove za struju da plate.To je ta klauzula gde ce oni isplatiti subvencije starim buducim vlasnicima iz restitucije. Dobro ste to uvideli.