mindjušar
Član
To je druga priča,nemoj mešati babe i žabe,normalan čovek može rastumačiti i razumeti šta sam zapravo hteo reći
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I sad će Kostović da ti odgovori:"Nisam ja mislio na tebe već na........znam da ti...".I tako eto opet povoda da se opali dvadesetak postova jer će se naći neki i u toj priči.
To je druga priča,nemoj mešati babe i žabe,normalan čovek može rastumačiti i razumeti šta sam zapravo hteo reći
Da nije malo previse za naftu ? Ostalo bi bilo OKToliko mi radi računar,koji koristim i u druge svrhe
Pokušavam da zastupam interese realnih i poštenih pre svega radnih SELJAKA
Da se ja pitam to bi izgledalo otprilike ovako
-OBAVEZAN PIO
-računa za veštak predati 20.000, za regres od 7000
-računa za deklarisano seme 6000,zs regres od 2000
-račun za gorivo 10.000 za regres od 5000
Tako bi se videlo ko radi a ko se zaje... ( ili sve ili ništa,bez mogućnosti na proporcije)
priznati samo račune o bezgotovinskim plaćanjima uz dokaz izvoda(isključile bi se razne varijante kupovine računa) i kompenzacije za polj. proizvode UZ KONTROLU,jer se i tu može mutiti
Limit za gazdinstva do 50ha(sa ugovorima o zakupu potpisanim pod materijalnom i krivičnom obavezom) a svi koji su preko toga da budu preduzetnici registrovani u APR,i da se isključi mogućnost više gazdinstva na istoj adresi,i pratiti kretanje parcela sa gazdinstva na gazdinstvo
To je najrealnije
Narvno to bi mene i slične isključilo,takvi ne u PDV,nego pod OBAVEZNO u APR,svi koji imaju ovog momenta gazdinstvo veće od 50ha,pa da se vidi ko radi, a ko je tu samo zbog subvencija,a za ostale u APRu eventualno nekih stimulativnih npr 1dinar na predatu količinu pšenice,pa je i tu isključena mućka tipa predaj na moje ime (stati na kraj svim prevarama,svakog tipa i vida)
pročitajte ako treba o 10 puta,pa razmislite
Nebi subvencije treba da dobijaju oni koji obradjuju zemlju , ne oni koji poseduju a Pio bi trebalo po mom gledanju na stanje imati donju granicu MIN I dalje po zelji nprJa bih " podelio " pare svima , znaći svi da dobiju subvenciju . Pa ako ima para za 2000 din po hektaru nek daju samo toliko .
To bi bilo najrealnije ............
Jel te neko pitao sta pita sta bi ti uradio?koga briga sta bi ti uradio-ako hoces da vladas,sad ce izbori,kandiduj se...ubijas ceo forum mesecima tvojim pametovanjem!I BATALI tvoju filozofiju,idi se vozaj kosacicom.Toliko mi radi računar,koji koristim i u druge svrhe
Pokušavam da zastupam interese realnih i poštenih pre svega radnih SELJAKA
Da se ja pitam to bi izgledalo otprilike ovako
-OBAVEZAN PIO
-računa za veštak predati 20.000, za regres od 7000
-računa za deklarisano seme 6000,zs regres od 2000
-račun za gorivo 10.000 za regres od 5000
Tako bi se videlo ko radi a ko se zaje... ( ili sve ili ništa,bez mogućnosti na proporcije)
priznati samo račune o bezgotovinskim plaćanjima uz dokaz izvoda(isključile bi se razne varijante kupovine računa) i kompenzacije za polj. proizvode UZ KONTROLU,jer se i tu može mutiti
Limit za gazdinstva do 50ha(sa ugovorima o zakupu potpisanim pod materijalnom i krivičnom obavezom) a svi koji su preko toga da budu preduzetnici registrovani u APR,i da se isključi mogućnost više gazdinstva na istoj adresi,i pratiti kretanje parcela sa gazdinstva na gazdinstvo
To je najrealnije
Narvno to bi mene i slične isključilo,takvi ne u PDV,nego pod OBAVEZNO u APR,svi koji imaju ovog momenta gazdinstvo veće od 50ha,pa da se vidi ko radi, a ko je tu samo zbog subvencija,a za ostale u APRu eventualno nekih stimulativnih npr 1dinar na predatu količinu pšenice,pa je i tu isključena mućka tipa predaj na moje ime (stati na kraj svim prevarama,svakog tipa i vida)
pročitajte ako treba o 10 puta,pa razmislite
da to do 5 ha uvedu bez PIO,svi bi imali gazdinstvo 5ha,treba svaku mućku isključiti,isvako da bude tamo gde mu je mesto! Možda taj sa 5ha ostvaruje veći prihod od mene ako ima npr proizvodnju sadnog materijala cveća u zaštićenom prostoru
Kao što i Matić kaže,ko misli da radi i u budućnosti,treba zbog sebe da uplaćuje a ne zbog regresa
Uh tek je ovo loše.Po meni
Gazdinstva do 15 Ha subvencionisati sa 24 000