djoker
Član
Rale 83 idi u temu ovcarstvo tamo ti je mesto sa takvim komentarima i nemoj da se vracas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ti citas sta ja pisem, jasno bi ti bilo sta ja hocu. A osnovno sto ja hocu, to je da vidim dalje od svog nosa i dalje od svog dupeta, sto tebi vidim nikako ne ide u galvu, i pokusavas mene da strpas u te neke tvoje uske kriterijume. Shvati jedno, da postoje ljudi koji mogu drugacije da gledaju na stvari.Marko ovo je tema Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu neznam koji je tvoj problem u ovoj temi šta ti u stvari hoćeš????
1 - Da niko ne dobije subvencije
2 - Da ih svi poljoprivrednici dobiju
3 - Ili da ih dobiješ samo ti
Ohoo pa ti se osecas prozvanim .Rale 83 idi u temu ovcarstvo tamo ti je mesto sa takvim komentarima i nemoj da se vracas.
Gospodo vidi da se ova tema zaostrava padaju krupne reci pa i ja da dam svoj doprinos da mozete i mene napadati jer sam nov a nisam ni vican pisanju.Naime moj prelog bi bio da me pitaju a znam da nece "subvencije po prinosu"i tacka.Pa da vidimo ko onda koliko hektara ima{rodjacke ostale}proizvedi sto vise vagona na manjim povrsinama a ne da se tu frljamo sa hektarima.Izvinite al ovo je moj stav.
Mindjusar:Nisi ti u sistemu PDVa jer si posten,nego zato sto ti tako vise odgovara,neverujem da bilo koji normalan covek vise voli da daje pare drzavi nego da mu ostane u djepu.Ja bi sutra mogo da udjem ali mi to u ovom momentu jos ne odgovara jer trenutno ne planiram kupovinu neceg gde bi mi se PDV vracao,a da mi se isolati odma bi podneo zahtev.Nemoj da se ljutis ali tako je.
Stvarno bi trebali prekinuti ovu debatu jer na zalost ima i takvih koji bi zeleli subvencije u svom dzepu a oni nisu ni registrovani.
(Danas, 18:36 str. 29)
vesnarist
I Skot je molio Boga da dobije na loto dok se Bog nije naljutio pa ga oterao da prvo kupi tiket.
Da li imaš predstavu šta pišeš? Kakve veze ima PDV sa nečijim poštenjem?Mindjusar:Nisi ti u sistemu PDVa jer si posten,nego zato sto ti tako vise odgovara,neverujem da bilo koji normalan covek vise voli da daje pare drzavi nego da mu ostane u djepu.Ja bi sutra mogo da udjem ali mi to u ovom momentu jos ne odgovara jer trenutno ne planiram kupovinu neceg gde bi mi se PDV vracao,a da mi se isolati odma bi podneo zahtev.Nemoj da se ljutis ali tako je.