Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije tacno,registrovani a ne placaju PIO su amateri.Poljoprivrednici koji imaju registrovano polj, gazdinstvo su profi, a ostali su amateri.
brate bas tako taj ko ima 100ha njemu i subvencija ne treba ( mislim treba al dovoljno je veliki i postao veliki tako da treba pogledati i male ) ! Treba pomoci manje posede tj siromasniji sloj, ovi veliki i onako vec imaju puno ( mada znam da nekima nikad nije dosta ) 20ha je sasvim dovoljno za zivot. Zasto niko ne napise al iskrneo od ovih vecih kolko zaradi od 20ha ne mora vise ! Ja imam neke kalkulacije za neke kulture i mogu reci da je cena itekako fina , cak veca od godisnjih plata tuzioca, sudija, milicije poreskih insprektora a o siromasnoj prosveti da ne pricam ! Al boze moj ljudi rade i nek imaju taman posla al treba pomoci i siromasnom jugu i istoku zemlje ! Dragocane pare ostaju gore u Vojvodini a dole nam zemlja umire bukvalno !!!Meni samo nije jasan stav "profi" poljoprivredniku koji potenciraju da subvencije dobije onaj ko obradjuje ili da idu po prinosu,a zasto onda ne treba da dobije covek koji radi u nekoj firmi i prima platu pa ne radi on tu zemlju iz luxuza.
ovo necu da komentarisem jer tebi neko kriv sto nemas 100 habrate bas tako taj ko ima 100ha njemu i subvencija ne treba ( mislim treba al dovoljno je veliki i postao veliki tako da treba pogledati i male ) ! Treba pomoci manje posede tj siromasniji sloj, ovi veliki i onako vec imaju puno ( mada znam da nekima nikad nije dosta )
Mislim da je 20 ha malo da se živi od ratarstva sa 50 bi moglobrate bas tako taj ko ima 100ha njemu i subvencija ne treba ( mislim treba al dovoljno je veliki i postao veliki tako da treba pogledati i male ) ! Treba pomoci manje posede tj siromasniji sloj, ovi veliki i onako vec imaju puno ( mada znam da nekima nikad nije dosta ) 20ha je sasvim dovoljno za zivot. Zasto niko ne napise al iskrneo od ovih vecih kolko zaradi od 20ha ne mora vise ! Ja imam neke kalkulacije za neke kulture i mogu reci da je cena itekako fina , cak veca od godisnjih plata tuzioca, sudija, milicije poreskih insprektora a o siromasnoj prosveti da ne pricam ! Al boze moj ljudi rade i nek imaju taman posla al treba pomoci i siromasnom jugu i istoku zemlje ! Dragocane pare ostaju gore u Vojvodini a dole nam zemlja umire bukvalno !!!
Jasno je da neki ne znaju sta bi od sebe u zivotu smeta im kad se neko hvali,smeta im kad neko kuka,smeta ima kad se obrisu poruke ili zatvori tema,sad im smeta sto nismo zatvorili temu(a nema razloga jer nema vredjanja i sl... )
A sto Vi gospodine Galicu niste izneli nesto "pametno" ??