malaksalo
Član
Kakva je razlika izmedju Miskovica i stranaca koji bi kupili zemlju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikakva ,a da li je neko uopšte to dovodio u pitanje??Kakva je razlika izmedju Miskovica i stranaca koji bi kupili zemlju?
Marko pa kako to ?? Svima je valuta Euro,nema razlikeRazlika je ogromna. Objasnjenje bi nas odvelo na drugu stranu.
Vesnarist nemam ja ništa protiv vašeg pisanja no forum i služi za to.Nego primetim da često menjate mišljenje pa se zapitam kakva je ozbiljnost sagovornika.
To što vi ne dobijate subvencije ovde verujem nikog ne tangira niti treba to je vaš lični izbor.
Kao što je i izbor našeg člana zoran230 poznatijeg kao kukulele, jer ni on kada shvati koliko je država zaradila na tome što on nije hteo da registruje svoju zemlju na tuđe ime ili na suprugino neće biti više kukulele nego kukumeni!.
Pošto nema svrhe raspravljati moj je savet da kad država postavi uslov (ima ili nema subvencije i pod kojim uslovima) neka se svako snalazi za sebe kako zna i ume i ne brine da li ovaj ili onaj ima 10 ili100 ha ili dobija i nedobija.Tuđi novčank pun ili prazan nikome ne znači.Ja ću kao i do sada da se trudim da svaku državnu subvenciju iskoristim na najbolji moguć način.
---------- Poruka napisana u 23:54 ---------- Prethodna poruka je at 23:51 ----------
Marko pa kako to ?? Svima je valuta Euro,nema razlike