Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tebi je stvarno tesko u zivotu,kalimero te potpuno oslikava
Ipak nisam prevideo,nema odštampan br gazdinstava na prednjoj strani.Komšija koji je sa mnom sipao nema br gazdinstva na fiskalnom(još nije predao) a na velikom računu mu je sve ispisano.@ kiraj
Verovatno jesi, i ja sam 15og sipao, a da li pamtis da kada si placao da te je pumpadzija pitao za broj pg, ako jeste onda ga je kucao u sistem, gde mu pise ko si i sta si i da li imas prava na regresirano gorivo. i samim tim se i stampa na racun + rucni upisi overa na poledjini...
Inace 14. uvece vam je pop ispisao uredbu koju je pre toga idklecin okacio link... Bar vi koji ste aktuelni ovde ste mogli da se informisete.... pogledajte 273 stranu....
Čini mi se da oni nas malo više Z.
Sad kad me terate da se citiram, ne tu, nego onu koja je izasla naknadno 14. 09. uvece... Pogledajte sami
У случају да фискални исечак на лицу и полеђини не садржи све наведене елементе, или да укуцани и руком уписани број газдинства нису идентични, неће бити могуће регресирање горива, а евентуално поднети захтев за регресирање ће бити одбијен.
Stvarano mi je zao ako neko bude odbijen zbog toga, jer su oni to namerno i uradili... Ali mislim da treba da se zalite NISu ako bude problema....
Ne treba nigde da je na fiskalnom otkucan broj gazdinstva nego nazad rukom napisan, potpisan i pečatom overen.Tako je bilo i do sad kada se predavalo za refakcije tako se radi i sada.