Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U trezoru Temerin nemaju gotov program za obradu zahteva za dizel .. pa preporucuju da ne donosimo jos fiskalne racune :udri:

Izgleda,pokušavaju da nas zabune ne bi li što veći broj odbili i kao i uvek uspeće u tome.

Hvala bogu, pa im je prvi cilj, osim da se hvale kako su dali poljoprivredi toliko i toliko...
Kontamo samo polako to ide, jedan po jedan zaključujemo to.... A oni nas još od prvog vagona.....

- - - - - - - - - -

Gde si ti ovo nasao. Ja govorim o uredbi koja stoji zvanicno na sajtu Ministarstva. I njen link sam ti dao...

Šta gde sam našao, pa jel vi ljudi gledate 273 str ove teme gde je postavljen link sa zvaničnim obaveštenjem min. polj.

evo da ponovim link

http://www.mpt.gov.rs/articles/view/13/3005/index.html

Fond za razvoj AP Vojvodine,odlaze kredite.Jel neko ima informaciju u vezi kredita sto subvencionise ministarstvo?

Kako reče onaj Golub(ović) odlagaće se samo krediti uzeti u 2011 godini.To u prevodu znači da dok to krene i neće biti ništa za odlaganje.

Danas mi je pričao drugar da je kasnio sa ratom u banci i da su ga ubacili u pasivan status u trezoru. Kaže da je urađeno po automatizmu. Morao je da nosi potvrdu da je izmirio ratu pa su ga stavili u aktivan status.

Dali se vraća i ovih 8-9 dinara nove akcize za naftu ili su to poskupeli da bi namirili na onih 76 din o kojima su pričali?

Dobicemo pretpostavljam, onoliku akcizu koja je bila aktuelna na dan kupovine goriva.... Sta tu ima da nije jasno?

Nije mi jasno dali će to biti 76 din kao što je obećano ili će biti 76 + novo povećanje akcize

Nije mi jasno dali će to biti 76 din kao što je obećano ili će biti 76 + novo povećanje akcize
Pa dobijamo onoliko koliko platimo, ako je pri 152.9 akciza bila oko 35din. dobijamo refakciju od 35din.+ popust nisa 15.4din.+23 od ministarstva =73.4 a ako je akciza 40din. onda necemo platiti 152.9 nego skuplje ali ce se i dobiti vise...
40+15.4+23=78.4din.

Hahhahhaha,podicemo kredit,a budzet uvecan za 60 % a mi ni dinara nismo videli!Bolje da su Big Laleta doveli na mesto ministra,mozda bi ispustio koji dinar.Ovi su i Koperfilda presli,para kolko neces a dinara niotkud:haha::haha:

Ja zovem trezor Temerin danas , kazu nemojte dolaziti da predajete jos , jer juce su doneli odluku da idu drugaciji zahtevi za D2 .. o boze
Nas su pozvali da sutra odemo do trezora ,navodno treba da popunimo druge zahteve za povraćaj ,u vezi dizel goriva.Zahteve smo predali 17.09.

Evo cisto da se ne zeznete kao sto sam se ja zeznuo u vezi kredita. Lepo su mi rekli da mi odloziti placanje do 10.oktobra i dobio sam uverenja od gospode iz banke. Medjutim ja juce dobijam obavestenje iz trezora da sam prebacen na pasivno polj. gazinstvo zbog ne izmirenih obaveza. Ja odem juce u banku i popricam opet sa njima i oni me uveravaju da ce sve resiti i da ostaje kao sto smo se dogovorili. Kad malo pre mi donese postar, pismo u koome pise u roku od osam dana da izmirite obaveze ili cemo nasa potrazivanja traziti preko nadleznog suda ! Znaci nas j***u na svakom mogucem koraku. Cena svinja i bikova pada, cena hrane nenormalno raste totalno nas unistavaju ! Ja nemam druge da lepo rasprodam sve sto imam i da idem iz ove j**ne zemlje sto dalje!!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh