ma ne vracaj nikom nista,kad Dinkic uplati onih 1000eu tada im vrati pare.poznajem puno ljudi koji nisu vratili kratkorocni kredit jos od 2007 godine i tako je i ostalo,i tada je bila susa ljudi bankrotirali nacisto a i ja sam lose prosao te godineEvo cisto da se ne zeznete kao sto sam se ja zeznuo u vezi kredita. Lepo su mi rekli da mi odloziti placanje do 10.oktobra i dobio sam uverenja od gospode iz banke. Medjutim ja juce dobijam obavestenje iz trezora da sam prebacen na pasivno polj. gazinstvo zbog ne izmirenih obaveza. Ja odem juce u banku i popricam opet sa njima i oni me uveravaju da ce sve resiti i da ostaje kao sto smo se dogovorili. Kad malo pre mi donese postar, pismo u koome pise u roku od osam dana da izmirite obaveze ili cemo nasa potrazivanja traziti preko nadleznog suda ! Znaci nas j***u na svakom mogucem koraku. Cena svinja i bikova pada, cena hrane nenormalno raste totalno nas unistavaju ! Ja nemam druge da lepo rasprodam sve sto imam i da idem iz ove j**ne zemlje sto dalje!!!!
- - - - - - - - - -
jel upoznat neko sa isplatom subvencije za mehanizaciju,kupio sam jednu prskalicu i predao papire jos pre dva meseca,neznam dal ce i kada uplatiti onaj povracaj,ovih godina je isplacivano ubrzo posle predaje