Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato zakon ( a ne uredbe ) doneti ove godine za narednu 2013 i predstojece ... moramo se boriti za to !
5,5 % min. budzet a ne 2,4 kao ove godine

Ja opet ponavljam da ide 6420 svima. Znaci od 12500 se oduzima nafta i akontacija koja je primljena. Ne lupetajte da se od 6420 to oduzima, jer onda su subvencije 6420, a ne 12500....

Pa onda lepo Ivića Dačić dođe u Jaša Tomić kao gost jednog od tih vođa protesta(Zarin M.).Tako se izljubiše da je sve pucalo.Bilo više milicije nego svih stanovnika mesta.I sad samo čekamo da vidimo korist iz svega toga...državna zemlja,silos...
http://www.jasatomic.org/ministar-dacic-u-jasi/

Na slikama će te videti skoro sve vođe ,sem Ivkovića ,ovogodišnjih protesta.
E znate kada ću da idem da nešto protestujem..nikad ,a možda ni tad.Dobro reče onaj čovek -seljak"mi smo stoka ,nas treba **greška".

Prosle godine smo imali sve u saci,i mogli da uradimo sve,a nismo uradili NISTA,oni nisu bili pripremljeni,pa je svugde pucalo,a ove je drugacije bilo,unapred su znali za blokadu,pa su brze bolje podmicene vodje proslogodisnjih protesta,ove god se nije ni znalo sta se trazi...pisani su zahtevi,ali ni jedan od njih nije ispunjen...Da imamo vodje koje nece odsupiti od zahteva i nece podleci podmicivanju,onda bi pobedili,a ovako cuti,savi glavu radi,i dozvoli da te ukopavaju!

Pa onda lepo Ivića Dačić dođe u Jaša Tomić kao gost jednog od tih vođa protesta(Zarin M.).Tako se izljubiše da je sve pucalo.Bilo više milicije nego svih stanovnika mesta.I sad samo čekamo da vidimo korist iz svega toga...državna zemlja,silos...
http://www.jasatomic.org/ministar-dacic-u-jasi/

Na slikama će te videti skoro sve vođe ,sem Ivkovića ,ovogodišnjih protesta.
E znate kada ću da idem da nešto protestujem..nikad ,a možda ni tad.Dobro reče onaj čovek -seljak"mi smo stoka ,nas treba **greška".

Au kol'ko gamadi na jednom mestu,da mi je znati koja je tu uloga vilovčana?

Eto moje se reci obistinise sve je u stvari u STRANACJU!!!Kolega Diklofen svaka ti je na mestu:bravo:I ja isto sad sam isao i nikad vise za veka kakvi su to bre ljudi sve olos do olosa boli njih za protest gledaju da izvuku korist iz svega ne da nas treba j i nego rasturati!!!

U principu bolje je bilo kad je subvencija po ha iznosila 14000 din, uz izmirenje obaveza prema PIO fondu. Ove godine toga nema, dakle veći broj RPG će ostvariti pravo na subvencije.

Bitno da svi odustajete od svega, e tako se pobedjuje , sto se niko nije od vas usudio da vodi i organizuje proteste? Zbog cega nema svako od vas u svom kraju udruzenje poljoprivrednika? Nego se u sva udruzenja ugurali oni koji tamo netreba da budu a vi koji ste tamo naj potrebniji vi sedite kuci? Dozovite se pameti niko nece da radi za tebe ili da tebi bude bolje jer prvo gleda svoje **greška jer nema dodirnih tacaka sa tobom , samo zajedno mozemo izboksovati svoje zahteve. dajte da napravimo udruzenje pa ce neko od nas ici i boriti se za nase stavove ,a ne da ode neko na dogovore oko subvencija ko ima 200 i vise hektara.

zato sto to i pokusavamo nebih pisao da neradim na tome, ide malko traljavo ali guramo, tesko je naci normalne ljude. i ljude kojima mozes verovati.

Ja opet ponavljam da ide 6420 svima. Znaci od 12500 se oduzima nafta i akontacija koja je primljena. Ne lupetajte da se od 6420 to oduzima, jer onda su subvencije 6420, a ne 12500....

Subvencije iznose 12500.- po h. za sve kulture, od toga se oduzima dizel
(141 stvarna cena -65 doplata = 76, to što je na bonovima pisalo 60 oni računaju 76.-::jako_besan:: )
40 litara x 76= 3040.- za prolećne radove
40 litara x 76= 3040.- za jesenje radove u augustu , ukupno 6080.-
12500- 6080= 6420.-dobijaju oni koji nisu uzeli akontaciju.
Ostali dobijaju 6420 manje akontacija koju su uzeli.

Jednom recju lopovi. Za ED bonovi su bili kao i za D2 60din. Doplata je bila 90din jer su racunali 150din za ED. Ko je kupovao ED taj je pokraden na ocigled....

E moji matematičari,kada prođu izbori 2+2 će biti 3 a sad što mi samo mislimo da je to 4 to je znak da matematiku nismo dobro naučili.Ovi što su nas do sada jašili sad če da nam pojačaju tovar jer vide da mi možemo još da nosimo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh