Vulkan
Član
A ti bonovi u avgustu ili kad god ako budu, dal će i za njih biti ograničeno vreme da se iskoristi pa opet jebada za pare i skladištenje tog goriva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeb** ga spickali su pare onako mic po mic,a navikli da dobiju kintu na gomili.Ja neznam šta bi još vi,šta sad u ovome nevalja,ja nerazumem
Tako su i meni rekli i po tome nema 12500 po he.Sad mi je bila savetodavac i uručila mi papir na kome piše:
Poštovani poljoprivredni proizvođači,
Ovim putem vas obaveštavamo o merama agrarne podrške za 2012. godinu. Naime proizvođači koji se bave ratarskom proizvodnjom moći će da je ostvare kombinovanim načinom subvencionisanja i to:
- 6420 din/ha + 2x40 lit dizel goriva (zaprolećne i jesenje radove).
Usput mi je rekla da će se avans odbiti od tog iznosa i da ne zna kada će biti isplata.
Na moje pitanje da li je neophodno da sva prijavljena površina bude i ugovorno vezana za budućeg kupca, rekla je da neće nego će biti određeni neki referentni prinosi... Ma šta da to znači.
Dobili smo i poklon od opštine, neki besplatan softver za vođenje gazdinstva, te da će biti organizovana obuka za rad na tome.