mindjušar
Član
http://www.srbija.gov.rs/vesti/vest.php?id=171082 evo novosti za voćare-povrtare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kAKO DA SE NE UPLASIM PA ODE MOJA PROIYVODNJA...Pa ti si se uplasio ya 14000 po ha a ja da se ne uplasim za celu proizvodnju.Drugo iy Crepaje i Debeljace mnogi NE DOLAZE,ja dolazim.A politicki kayu da je jer proteste vode ljudi koji NEMAJU VEZE SA POLJOPRIVREDOM!Ti bas volis da zas..es uvek , uplasio si se kako ces u BG na pijacu ? Po tvojim postovima razdor mislis da ces uneti ovde ? Pa protest nece imati uticaja ma sta ovde pisao.Rekao sam ti ponesi karticu gazdinstva . Kakva politika , pa i prosle godine Ivkovic je bio na celu severne Backe ! Svi se bave poljoprivredom za tvoju informaciju tako da neiznosis ne istine. Stvarno mislim , a sto ti nisi organizovao protest ?
Jedna lepa vest,Minđušar ipak si omašio paranili su dva danahttp://www.srbija.gov.rs/vesti/vest.php?id=171082 evo novosti za voćare-povrtare
Jedna lepa vest,Minđušar ipak si omašio paranili su dva dana
A sto nisi iskren ?Kao asistent savetodavca moram da kažem da ovo nije istina. Jesmo radili za vikend i ministarstvo je o tome obavestilo poljoprivrednike sms-om, što je značajno povećalo odziv, ali nije u pitanju nikakvo moranje niti imamo instrukcije za bilo kakve spiskove ili kućne posete. Naprotiv, zabranjeno je napuštati radno mesto. I bez svega toga meni se do sad prijavilo 89% za avans....
Pišem sa imenom i prezimenom i pre odgovora proverio sam mail. Koliko znam svi dobijamo iste instrukcije od ministarstva. Jedino je moguće da je koordinator tvog asistenta dao neke instrukcije na svoju ruku - ili neko od vas ne govori istinu. Ovde nisam nikad nikog propagirao, već iznosim svoje mišljenje ili ćutim.A sto nisi iskren ?
Proverena informacija : Savetodavci asistenti moraju do 25 da imaju min 90% upisanih za avans subvencija
Где сте Ви то ''проверили''? Лепо каже Ivan.Stanojev да то није истина.Proverena informacija : Savetodavci asistenti moraju do 25 da imaju min 90% upisanih za avans subvencija