Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PRETNJE kao i ja,i svi ostali koji su prošle godine bili i blizu rukovodstva protesta,i davali za javnost ohrabrujuće izjave u vezi protesta
Reci lepo da je bila finansijska i da je tražila nepravilnosti gde je mogla da ih nađe i naplaćivala dobre kazne.
Ima li neka organizacija iz Leskovca (ako postoji) da se javila za protest?dogovoreno je da se 25 aprila krene po subvencije..
odziv je velik mnogo veci nego sto se mislilo organizovala se i centralna SRBIJA 12 opstina se javilo do sad cak iz Prokuplja,tako da nije samo da je Vojvodjanski seljak nezadovoljan.
Na VAMA je da odlucite da li ste za SEBE ili vise volite njih.
Malčice bolje pročitaj tekst pre nego što ga komentarišeš,dokumentacija je imala gramatičku grešku (JMBG) .Nemam ja šta tebi da objašnjavam i ubeđujem te.Ima ljudi kojima rečima ne možeš ništa objasniti.ja lupio.Pa to sam i hteo da kazem da samo vi koji ste aktivni dobijate. pa kako onda tebi daju i za neispravnu dokumentaciju,a meni ne daju.Svi vi koji ste u nekim strankama prdite u istu tikvu.
A gospodin Sabo posto vidim da ga znas a nebi trebalo jer otkud ga znas on je direktor ili precednik fonda,ti ne treba da znas nikog i da dobijes kredit.Sabo je jedna bagra zajedno sa onim Marinkovicem,trazili su mi ljudi da mi srede kredit 5 posto iz jedne stranke,i i dalje se dvoumim dali da ih prijavim ali vrana vrani oci ne vadi.Trazio sam im da mi daju i da na internet stranici stave kome su sve dali kredite i kada od kada rade pa da se to vidi.Po zakonu o dostupnosti informacija od javnog znacaja oni su duzni da to odrade a nisu.Nisam terao dalje ali da sam hteo pocepao bi ih.Sta ti sad hoces da kazes da nema veze politika sa takvim stvarima.Pa ti si onda jedini koji tako nesto kazes.Hoces da kazes da se politikom bavis da bi meni bilo lepse CRVC.Puno vas je takvih ovde na forumu