dragan.kovacev
Član
bar da ima dizela nego ga nema vec koliko...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovakve subvencije odgovaraju onim koji hoce da rade, a ne da "seju" u mocvare i ko zna gde.
Po proslogodisnjem sistamu zagarantovani dobitak 14.000 pa ko se uklopi QUOTE]
Od kada su subvencije po ha uvedene ,sve njive koje do tada nisu rađene su sejane i skinut je neki prinos.Normalno da nije ekstra ali je ipak proizvedena hrana.Do tada je bilo leglo korova.
On tako ne misli vec se nada da se napravi da dva coveka drze celo selo i svu zemlju i sva zarada da ide njima i da diriguju cene bar sam ja tako shvatio iz njegovih komentara i lepo predaju zito kukuruz u silose subvencija odmah na ruke ili sacekaju par dana i njima super a mi lepo mozemo da idemo kod njega i druge u nadnicu za 1000dinara pa ko prezivi pricace
a na ovaj nacin 95% ljudi u Srbiji nece vidite subvencije jer prodaju na pijaci ili trose hranu kroz stoku i ko ce tu moci da pokaze i dokaze koliki je prinos bio ma dajte bre ovo nemoze da prodje nikako ovo je cista zajebancija od stane drzave!!!
Ja još ni bonova nisam dobio tako da mi je svejedno ima li ga ili nebar da ima dizela nego ga nema vec koliko...
iz opstine kovacica najvise ce biti iz padine,i kovacice .Crepaja i Debeljaca bice malo traktora,mnogi kazu da je politicki...Protest vode ljudi koji se ni ne bave poljoprivredom sto znaci da je i tu politika umesala prste..
Pa nemas bolje humoristicke emisije od dnevnika na RTS-u i B92Zato ja ne gledam tv Samo se iznerviram...
"Kad bi moglo nekako da ovi odu a da ovi ne dođu.."