tesla
Član
Ovaj zamenik danas kod nas reče da ima 450.000 gazdinstava, a da je 62.000 podnelo zahtev za avans, što ispada ni 14%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e tu i ja imam problem hvatamom se samo 14000 a štaje sa zaštitom domaće proizvodnje povrća nego gledamo samo ratarstvo a ne poljoprivredu u celini ,kako se neki plaše jeftinog kukuruza ili suncokreta kome da kukaju povrtari za paradajz po 10din ili krastavac,papriku i ostalo kadse sve cene ubijaju sa sezonskim uvozom e kadbi na protestima trazili dase reše i ostali problemi bile bi mnoge stvari drugčijebio sam neki dan kod savetnika kaze za paradajs nista nesleduje ma strasno
nemoj u tu temu tamo niko nije normalan... nisu culi ljudi da postoji zivot i van interneta steta nemam link da im dam....Moj traktor stoji kod Titelskog mosta brat dezura stojao je i prosle godine i pre 3 nedelje.Cisto me zanimalo ovo oko dopune uredbe za subvencije prepucavanja su u temu protestna voznja traktora
Dobili smo gorivo da možemo stoku da vozimo od pijace do pijace dok je ne rasprodamo valjda je to ono što i želi ova vlastZnaci mi stocari smo pop. meni stoka pojede 70 posto proizvoda.I sta sad........molim lepo.
Dobili smo gorivo da možemo stoku da vozimo od pijace do pijace dok je ne rasprodamo valjda je to ono što i želi ova vlast
Trebalo bi i mi da hranimo samo za sebe a ostali neka jedu južnoameričko meso što im se nudi po megamarketima.
Ja godišnje liferujem više grla a ima još ljudi koji se time bave,normalno je da neće čekati da ja utovim bika.Uvoze meso kome je istekao rok trajanja i prodaju mleko u prahu koje nije videlo ni k o krave,U svetu globalizacije ti očekuješ da ljudi u megamarketima čekaju po godinu dana da se tebi kolega utovi bik?
Ti si kao jedan odavde,koji je 2004.e posejao 1kj šeć.repe,sve platio,i ostalo mu je 400eura,kaže to nije ništa,od ovog se nemože živeti,ja sam mu samo rekao,druže trebao si posejati 12kj,pa bi imao za svaki mesec 450eura,ja bi rekao da ovo važi i za tebe
Ja godišnje liferujem više grla a ima još ljudi koji se time bave,normalno je da neće čekati da ja utovim bika.Uvoze meso kome je istekao rok trajanja i prodaju mleko u prahu koje nije videlo ni k o krave,
Toliko su se sistemi vrednosti promenuli da se deca naša hrane nezdravo zarad nekih nazovi viših interesa.