CAFEZ
Član
Kao asistent savetodavca moram da kažem da ovo nije istina. Jesmo radili za vikend i ministarstvo je o tome obavestilo poljoprivrednike sms-om, što je značajno povećalo odziv, ali nije u pitanju nikakvo moranje niti imamo instrukcije za bilo kakve spiskove ili kućne posete. Naprotiv, zabranjeno je napuštati radno mesto. I bez svega toga meni se do sad prijavilo 89% za avans....
voleli bi oni to, onda bi malo pjacali svoj moral, ali baca pukli su ko tambura.
---------- Poruka napisana u 00:20 ---------- Prethodna poruka je at 00:15 ----------
Skoro sve su uredbe izasle samjo nema uredbe za stocare !?!
Zašto ??
Hoce li sutra biti i nekih zahteva i za stocare ??
Evo ja cu isterati svojih 100 tovljenika da blokiram neki put ako treba !!!!
ako nebudemo sutra izasli imaces 2 opcije.
da te ucene i da ih nekom poklonis.( skoro) ,a mozes i da ih oteras BGD i pustis ih u 29 novemra, bogosloviju tu na kruzni ima trave da pasu.
ili izadji sutra trazi svoje borise.
---------- Poruka napisana u 00:27 ---------- Prethodna poruka je at 00:20 ----------
I lepo ministarstvo izađe sa stavom: što ste uzimali avans ako vam se taj način subvenc. ne sviđa.
I na kraju će onaj ostatak dobiti 14000 po ha
to bi bilo i naj realnije ,jer ovi sto nisu izasli oni kapiraju tu njihovu kombinaciju da kao prvo 5000 je bolje od 14000 a za ostalo mislim da ima toliko prosti ljudi da i kad im nacrtas ne kapiraju.
Pros covek vecita robija.