nesic
Član
Taman pomislis da te se neka snajka setila kad ono barabe iz ministarstva!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas vala....Taman pomislis da te se neka snajka setila kad ono barabe iz ministarstva!
Prijatelju baš ti je destruktivna poruka!!Imam dojavu da će se popustiti na protestima,a da će se ovaj avans u to uračunati
Zasad se svaka moja dojava obistinila
Ala lupate a kad je Dačić ušao u vlast i sve mu bilo oprošteno i postao najveći evropejac posle Tome onda bilo dobro svima a sad kao ne valja vaše dete.Dacic nece da angazuje policiju za razbijanje protesta .Oce da se ogrebe od nas za neki glas .Nezvanicno reko petrovicu "vase dete vama se rodilo vi ga i ljuljaljte" nemesajte policiju u to
Znaci nisam jedini sto tako misliTaman pomislis da te se neka snajka setila kad ono barabe iz ministarstva!
Ako,ako,ako,ako.....AKO budemo se skupili u zapanjujućem broju,i AKO budemo istrajni,popustiće
Nađi jednog Jevreja da radi zemlju i ja mu moju poklonim.Stara jevrejska ekonomija.
AKO budemo se skupili u zapanjujućem broju,i AKO budemo istrajni,popustiće
trebas prvo da im objasnis sta su mali seljaci i da se to nejedeKod nas se ne priča ništa na tu temu. A i ko da protestuje babe i dede preko 70godina? Ja vam želim svaki uspeh al nemojte zaboraviti da u pregovorima pomenete i male seljake.
Sto si kivan na dacica ? da ti nije mozda unistio neki zasad?(salim se) mali debeli hoce samo da zaradi neki glas vise i to radi zbog njega a ne zato sto voli nas. Sto vise glasova bolje ce se udati. miraz je vazanAla lupate a kad je Dačić ušao u vlast i sve mu bilo oprošteno i postao najveći evropejac posle Tome onda bilo dobro svima a sad kao ne valja vaše dete.
Biće ta pijandura još gora nego možete i da zamislite,sve je stvar dogovora.
A ja bih baš voleo da idemo sa traktorima na terazije a da nam milicija maše!!
Objavljuj čovek velika hapšenja ispred predizbornog sloagana,samo se pitam da li to licemerje ima granice!
Kad umres opet ce zemlja u usta uci ! Eto ja pre bi tu mizeriju potrosio na decu ;-)Kod mene se od zemlje dobijeno 90% ulaže u istu
Po mom mišljenju svako ko drži do svojih stavova ranije iznetih u smislu da su subvencija po KG prevara i manipulacija, ne bi trebao da podnosi zahtev za ovaj takozvani avans..
Ne nasedajte na sms poruke i gomilu laži iznetih u njima..
Nekla se puše.. Vreme je..