Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oni su to već potrošili a ko garantuje da će oni biti opet vlastVi ne budite alavi i ostavite i avans i po KG i po hektaru Petroviću i njegovoj bandi.
Ja nisam ni digao,uplatio hemiju komplet za pšenicu,i nema...
to je samo za kukuruz. Krmno bilje i žitarice imaju istu subvenciju. Sad kako će računati količinu po ovci to samo oni znaju. Ali neće moći manje od 3,5kg dnevno. To je po ovci godišnje skoro 1300dinara *100. To je puno više nego 6ha 1400 po ha. Nekaže se dzabe kad nema kiše dobar je i grad. Ovo nije subvencija za ovce već za useve koje proizvedem da bi ih hranio. Ako daju tako nije loše. Za te pare bi mogao u vreme berbe kupiti u Sremu vagon klipa sa sve prevozom.Ako sa 200din po ovci uspes da budes konkurentniji na trzistu onda... Zar ti ne bi bilo bolje dobiti za 6ha x 14.000din nego 100 ovaca x 200din?
Stara jevrejska ekonomija.Kod mene se od zemlje dobijeno 90% ulaže u istu
I meni vo sad stigle tri iste poruke......cccc.Meni opet poslali tri poruke da idem da se prijavi za avans po to je da ne veruje mole te da ides samo sto to nisu napisali.