jan
Član
meni stigla poruka da je 62% gazdinstva podnelo zahtev.dali to moze biti istina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
meni stigla poruka da je 62% gazdinstva podnelo zahtev.dali to moze biti istina?
Juzno od Save i Dunava paora sa 100ha ima toliko da stanu pod jednu krusku i to bez da se guraju.Iksreno,ne pricaj gluposti NA molim te..ko kaze da nismo dobijali ili da ne znamo sta je sta..mnogo sam se uvredio ovim tvojim postom...pa i ovde postoje poljuprivrednici sa po 100 h i vise...svima nam znaci svaki dinar a posebno danas kada je setva kostala kao petra kajgana!To sto nas malo ima to ne znaci da necemo da se organizujemo..naravno ne u tolikom broju ali prosli put smo izlazili, imas i slike i snimke..to sto ni jedna Tv stanica nije prenosila to je vec visa matematika!
Da odgovorim bojceticu. Stočari ispod save što ne protestuju. Daje se subvencija za prijavljene kulture ali vezano za broj prijavljenih životinja. Zna se koliko jednoj kravi treba hrane za godinu dana pa puta broj krava. E sad ja lično imam 6ha prijavljeno a 9 ne prijavljenih. Imam 100 ovaca. Tako bi ja imao rekordne prinose iznad evropskih. A ustvari dokupljujem hranu. Tako da ću verovatno imati utrošak po ovci oko 200kg a imam 1ha kukuruza eto računice.