Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja netražim ništa,zaprećeno mi je zbog javnog pozivanja na protest,pa sam danas lepo podneo zahtev za avans i je.. mi se

---------- Poruka napisana u 23:02 ---------- Prethodna poruka je at 22:51 ----------

PS u izradi ja uredba o potsticajima za ruralni razvoj za 2012.godinu,izaći će pre 25.og,biće za dosta stvari podsticaja 30-50%

Nešto nisam u toku ovih dana,jel smo dužni tu robu za koju uzmemo avans predati nekom određenom ili ne?
Minđušar lepa vest samo me interesuje ko će to isplatiti posle 7 maja.:osmeh:

Bio danas kod savetnika u vezi ovog avansa.
Poturi mi obrazac da ispunim i potpisem, pitam kakvi su uslovi, rokovi i kome se predaje

otvori uredbu i kaze, za zitarice predeja do 01.06.2013 a za soju 15.01.2013

Opa, pa u januaru soja je bila 32 dinara, a pre neki dan sam je prodao po 44.
Hvala lepo za vasa 3 dinara ako cu zbog toga da izgubim 12!

NISAM POTPISAO I NEMAM NAMERU

Donešene uredbe će važiti i posle izbora,neće izbori (skroz) pojesti budžet
Jok zezamose , dosad su se reklamirali na televiziji a sad poceli da se vredjaju preko reklama a naravno to narod placa .
Pogledajse u ogledalo proveri dal si stvarno ti , ustinise i protresi glavom jer i posle izbora ces biti mindjusar

Jel sam ja lud ili ne vidim uredbu za Industrijsko bilje?
kod mene na sajtu MP samo uredba o izmeni i dopuni uredbe za IND.bilje.
Jel može neko da zakači link?

a za povrtare ku..c da izbijemo oci koliko vidim nista nema za proizvodjace kupusa,luka,sargarepe,cvekle,paradajza....................

talianu,ljakse@Deveta i deseta uredba su te koje trazite,datum postavljanja 30.03.2012.neznam kako link da postavim.
U uredbi za zitarice pise da pravo na premiju imaju i proizvodjaci koji ostavljaju kukuruz za potrebe domacinstva i izlazice na teren neki inspektori i procenjivati kolicinu te robe,a ostatak koji je lagerovan kuci predajes pravnom licu(ZZ ili DOO)preko koga ostvarujes pravo na subvencije najkasnije do 1.juna 2013.
U uredbi za industrijsko bilje nema opcije da ostavljas za potrebe domacinstva(stoke),nego AKO HOCES SUBVENCIJU na tu robu, moras da predas pravnom licu odnosno preduzetniku koji se bavi proizvodnjom ulja,secera odnosno stocne hrane najkasnije do 15.01.2013.(ovo mi nije bas jasno jer ja nemam ugovor sa dijamantom za suncekret nego sa milenijumom koji je posrednik izmedju proizvodjaca i preradjivaca i jeste pravno lice,ali nije registrovan za proizvodnju ulja)
Ko nece ta 3 din znaci moze da je pakuje kuci i ceka cenu(ovo nije iz uredbe)kao sto je SORIN napisao.

taj kukuruz ili zito za sopstvene potrebe sto se ostavlja, moci ce da se racuna za subvencije samo ako su u gazdinstvu registrovane kokoske, curke, guske, svinje.... ako nisu na njega nema subvencija, cuo sam u nekoj emisiji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh