Freelancer76
Član
Zna li neko sa sigurnošću da li se subvencije dobijaju ako robu ostavimo na lageru po proleća?
Ako se NE DOBIJAJU - ništa od ovog avansa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesenas ministar je rekao da se sledece godine biti subvencije 14000/ha ili vece a manje nece biti sigurno i obecao da ce se sve znati u januaru 2012. Javno i na televiziji recenoJedino mi nije jasno zašto u anketi piše OBEĆANIH?Gde je i ko obećao da će u 2012. biti subvencije po hektaru površine i to još 14000din/ha?
Kući lagerovana roba žitarice do 1 juna,industrijsko bilje do 15 januara,savetodavac mi kaže.Zna li neko sa sigurnošću da li se subvencije dobijaju ako robu ostavimo na lageru po proleća?
pa super je ta cifra od 1400000din sta ce oni koji imaju po 5ha dali se neko zapita kako oni zive kako njima pomociDo 100 hektara proizvodnje 30ha industrijskog bilja 70 ha zitarica avans 225000din plus nafta 240000din to mu dodje 465000din ove godine i ja verujem da ce to da bude sve od para koje cemo mi videti ove godine. A prosle godine 1400000din ...Dokle da cutimo i da se mirimo sa onim sto nam rade!!!
Zato treba i onaj sa 5 ha da ima svog predstavnika,da traze sta njima odgovara,tako i onaj sa 30 i onaj sa 100ha,i da se nadje najbolje zajednicko resenje.a ne da se samo kuka na drugog!treba biti jedinstven u onome sto hocemo da postignemo,a ne da komsiji crkne krava meni je dobro,pa tako nikom nece biti dobro!
<br><br>Druže,da li je i toj delegaciji koja je bila kod Dačića bilo nekog sa 5haZato treba i onaj sa 5 ha da ima svog predstavnika,da traze sta njima odgovara,tako i onaj sa 30 i onaj sa 100ha,i da se nadje najbolje zajednicko resenje.a ne da se samo kuka na drugog!treba biti jedinstven u onome sto hocemo da postignemo,a ne da komsiji crkne krava meni je dobro,pa tako nikom nece biti dobro!
onaj koji ima po 100- 200ha njega ovo vise boli nego onog sa 5haDruže,da li je i toj delegaciji koja je bila kod Dačića bilo nekog sa 5ha
---------- Poruka napisana u 21:51 ---------- Prethodna poruka je at 21:50 ----------
<br><br>Druže,da li je i toj delegaciji koja je bila kod Dačića bilo nekog sa 5ha
onaj koji ima po 100- 200ha njega ovo vise boli nego onog sa 5ha