Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna li neko sa sigurnošću da li se subvencije dobijaju ako robu ostavimo na lageru po proleća?
Ako se NE DOBIJAJU - ništa od ovog avansa.

Ljudi jer vam stigla poruka na tel od ministarstvo poljoprivrede za ovaj avans,meni stigla kako me pozivaju da od 17 aprila mogu da podnesem zahtev za avans,mamu im lopovsku sto mi nisu slali kad sam trebao da podizem subvencije od 14000 nego sad pred izbora,kakva lopovska banda sta se dosetili.

Jedino mi nije jasno zašto u anketi piše OBEĆANIH?Gde je i ko obećao da će u 2012. biti subvencije po hektaru površine i to još 14000din/ha?
Jesenas ministar je rekao da se sledece godine biti subvencije 14000/ha ili vece a manje nece biti sigurno i obecao da ce se sve znati u januaru 2012. Javno i na televiziji receno

Tako sigurno nije rekao ni pijan ,a kamoli drugačije.Jer da je tako rekao neko bi taj komentar uzeo kao argument i izveo mnogo veći broj traktora na ulice.

Do 100 hektara proizvodnje 30ha industrijskog bilja 70 ha zitarica avans 225000din plus nafta 240000din to mu dodje 465000din ove godine i ja verujem da ce to da bude sve od para koje cemo mi videti ove godine. A prosle godine 1400000din ...Dokle da cutimo i da se mirimo sa onim sto nam rade!!!

Pa nego sta si mislio, ovim vidom subvencija ukrasce ti celu jednu godinu, jer si prosle dobio u julu 2011-te, a ove ces dobiti u januaru 2013-te..MOZDA...

lepa je to cifra1400000 din pa ti nemoras nista ni da sejes samo da zivis od subvencija (znam mnogi ce se ljutiti) a sta da rade oni koji obradjuju 5ha koji nemaju druga primanja (a takvih ima) a u arendu nema sanse naci zemlju barem u mom kraju nemam ja nista protiv onih koji imaju po 100ha ali mislim da bi i oni trebalo da pogledaju kako zive oni sa otprilike 5ha

Zato treba i onaj sa 5 ha da ima svog predstavnika,da traze sta njima odgovara,tako i onaj sa 30 i onaj sa 100ha,i da se nadje najbolje zajednicko resenje.a ne da se samo kuka na drugog!treba biti jedinstven u onome sto hocemo da postignemo,a ne da komsiji crkne krava meni je dobro,pa tako nikom nece biti dobro!

Do 100 hektara proizvodnje 30ha industrijskog bilja 70 ha zitarica avans 225000din plus nafta 240000din to mu dodje 465000din ove godine i ja verujem da ce to da bude sve od para koje cemo mi videti ove godine. A prosle godine 1400000din ...Dokle da cutimo i da se mirimo sa onim sto nam rade!!!
pa super je ta cifra od 1400000din sta ce oni koji imaju po 5ha dali se neko zapita kako oni zive kako njima pomoci

Zato treba i onaj sa 5 ha da ima svog predstavnika,da traze sta njima odgovara,tako i onaj sa 30 i onaj sa 100ha,i da se nadje najbolje zajednicko resenje.a ne da se samo kuka na drugog!treba biti jedinstven u onome sto hocemo da postignemo,a ne da komsiji crkne krava meni je dobro,pa tako nikom nece biti dobro!

Druže,da li je i toj delegaciji koja je bila kod Dačića bilo nekog sa 5ha

---------- Poruka napisana u 21:51 ---------- Prethodna poruka je at 21:50 ----------

<br><br>Druže,da li je i toj delegaciji koja je bila kod Dačića bilo nekog sa 5ha

Druže,da li je i toj delegaciji koja je bila kod Dačića bilo nekog sa 5ha

---------- Poruka napisana u 21:51 ---------- Prethodna poruka je at 21:50 ----------

<br><br>Druže,da li je i toj delegaciji koja je bila kod Dačića bilo nekog sa 5ha
onaj koji ima po 100- 200ha njega ovo vise boli nego onog sa 5ha

Ovo boli samo onoga ko je prijavljivao zemlju koja se ne radi.Ne vidim što bi nekog sa 1-10-100-1000 hektara išta bolelo ukoliko tu površinu obrađuje.I sa 1ha prijavljen u trezoru možeš predati 100 vagona kukuruza i sve će ti biti plaćeno.
Meni se čini da sva ova dešavanja mnogo više bole one koji su se nadali da će im svanuti kada PIO ne bude uslov i promeni se način davanja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh