mindjušar
Član
pa super je ta cifra od 1400000din sta ce oni koji imaju po 5ha dali se neko zapita kako oni zive kako njima pomoci
Daće ti bilo ko u Bečeju 15 meteri pšenice po kj i nakrivi kapu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa super je ta cifra od 1400000din sta ce oni koji imaju po 5ha dali se neko zapita kako oni zive kako njima pomoci
Ovo boli samo onoga ko je prijavljivao zemlju koja se ne radi.Ne vidim što bi nekog sa 1-10-100-1000 hektara išta bolelo ukoliko tu površinu obrađuje.I sa 1ha prijavljen u trezoru možeš predati 100 vagona kukuruza i sve će ti biti plaćeno.
Meni se čini da sva ova dešavanja mnogo više bole one koji su se nadali da će im svanuti kada PIO ne bude uslov i promeni se način davanja.
Dali vi u Budisavi idete po kucama i delite po 15 meteri zitaDaće ti bilo ko u Bečeju 15 meteri pšenice po kj i nakrivi kapu
Dali vi u Budisavi idete po kucama i delite po 15 meteri zita
Nije,da li se secate da se do prosle godine stalno govorilo poljoprivrednici udruzite se,(vise se e spominje jer im se obilo o glavu)da bi vas bilo ko cuo,lakse ces prodati jagnje ak imas jednu ovcu,a clan si udruzenja(na ovo mislim pravo koje stvarno radi posao)nego ti sam privatno,e sad sto ovo spominjem,pa ti sto su bili kod dacica su ljudi iz udruzenja koji rade par stotina ha,i veruj mi da njega ce manje da boli nego nas,Druže,da li je i toj delegaciji koja je bila kod Dačića bilo nekog sa 5ha
---------- Poruka napisana u 21:51 ---------- Prethodna poruka je at 21:50 ----------
<br><br>Druže,da li je i toj delegaciji koja je bila kod Dačića bilo nekog sa 5ha
samo da dodam ......i da budemo jasni to nije ZAVIST ili LJUBOMORA vec PRAVEDAN PUT za sve da svako ko hoce da radi MOZE I DA NAPREDUJE !!!!!!!!!E pa mi smo uvek isli strmo Q.....a,svugde postoje zakoni i velike kazne,a kod nas agronomi,koji bi trebali da obilaze njive su nista drugo no obicni zapisnicari,jer nemaju ni cime da obidju atar,ako je Buljavi mislio da idu peske,treba on da im bude kolovodja!Ja bi bio prvi za da nam se uvede sistem kao u susednoj hrvatskoj pa da sve karte budu otvorene,ali to neodgovara Bogatoj manjini!neka on i radi 3000ha ali da je to u njegovom gazd.pa nek plati poreze na to,a ne da ima samo 100ha.a u supi 3-4 traktora od 200+ ks,i nove kombajne,onda je on jedini pametan a mi svi glupavi!tome treba stati na put,a ne udariti po sitnoj buraniji!