Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mnogima koji seju repu ovo odgovara pa njih nece biti na protestima ....
koja sramota sebe ste prodali za sicu da drugi namestili bogatstvo preko nasih ledja i od takvih ljudi ocekivati da nesto pametno urade ,a prodaju se za BOKS CIGARA PU SRAMOTO
Janosh da se nismo mi dopisivali jos negde? i jel ti stvorno smatras da si normalan? i sve posmatras kao politicar?
Svi se politicari uvatili za poljoprivredu , samo zato sto jedino to nisu jos uspeli da skroz uniste , al rade na tome
Jel ste videli ovo https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.ne...08726_100002712481735_310625_1727568856_n.jpg
I ko je bio na rimskim,šta kažu?
Nije mi se išlo,imao sam posetu zbog izjave na tv
A gde su u ovoj prici stocari, Zar samo mlekari ??1. subevencije za regresiranje repromaterijala u biljnoj prozvodnji po hektaru.
2. neophodno sprovodjenje nacionalne strategije ruralnog razvoja 2011-2013 koja je usvojena u februaru 2011god. kao i donosenje uredbi za ruralni razvoj (direktna davanja za investicije)
3. produzenje za realizovanje bonova za naftu do 1 jula 2012
4. poljoprivrednik koji ostvari ukupan promet u poslednjih 12 meseci veci od 10.000.000. dinara treba da podnese evidencionu prijavu nadleznom poreskom organu, a ne kako je to do sad bilo precizirano odredbom zakona o PDV od 4 000 000.
to su zahtevi poljoprivrednika podpomognuti unijom mlekara
pa necemo valjda blokirati sami sebe, ljudi koi idu u polje tih dana moraju se propustiti, al sa dokazom da je jedan njihov traktor na blokadi