Pretpostavljam da misli na nastavak protesta koji je prekinut da bi se poradili prolećni poslovi.Samo neka zure sa predajom za tu sicu ja cu da sacekam 25 ? sta to ima 25 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pretpostavljam da misli na nastavak protesta koji je prekinut da bi se poradili prolećni poslovi.Samo neka zure sa predajom za tu sicu ja cu da sacekam 25 ? sta to ima 25 ?
Sad zvao i ja savetodavca sutra počinju sa zahtevima,kaže ljudi zovu to je nenormalno.Nema se novaca u džepovima više,pa daj šta daš.
tacno tako,ovo odgovara jako malim gazdinstvima,koji nisu imali racuna da uplacuju PIO,i JAKO velikim,koje se od sada nece muciti da registruju na ujake i kumove,plus sto ne mogu da nadju pacijente,sada ce sve registrovati na nih i lepo ce ostvariti vecu premiju nego po ha,a jedino mi do 100 ha ima da ispastamoBas tako,a takodje nece biti ni onih koji rade dosta u zakup a nije registrovano na njih.
A kad ti Kostic spusti cenu po kg,u razlici subvencije,ko kome tu pomaze?Objasni mi kako preradjivacima?Ti ako imas 6 vagona po ha,30000 din ne ide secerani nego tebi.Slazem se da je napravljeno za one koji imaju par hiljada hektara repe,ali za preradjivace ne.
Ko ne planira da ulazi u PDV taj ce jos malo da rastrka hektare na janka.Marka,Peru,Djoku,Lazu... bas zbog tog sto nemora da placa pio nikom,ne ulazi u PDV,a dobija lepo pare i pegla na 2-3 mil.din.E otuda se pojavilo vise registrovanih gazdinstava nego do sad.tacno tako,ovo odgovara jako malim gazdinstvima,koji nisu imali racuna da uplacuju PIO,i JAKO velikim,koje se od sada nece muciti da registruju na ujake i kumove,plus sto ne mogu da nadju pacijente,sada ce sve registrovati na nih i lepo ce ostvariti vecu premiju nego po ha,a jedino mi do 100 ha ima da ispastamo
Gde god je ministarstvo umesalo prste nastajale su svadje i problemi,nekom odgovara ono nekom ovo,i tako ce i biti ubuduce,jer svako gleda da prodje sto bolje,to je cinjenica.ddragan@ a ko je zagovarao subvencije po kilogramu ? Pa kostic , mk komerc dovoljno je taj dinar ili dva tri nije bitno da skinu u otkkupnoj ceni a skinuce ,i neces ni osetiti ,neces ni videti subvencije,tako su slicno uradili sada sa pdv na bebi opremu odmah su skocile cene za tih 18 % tako su pre neku godinu uradili i sa teladima bila telad oko 300 evra dok nije drzava umesala prste sa suvbencijom sada nemozes da kupis tele ispod 450 evra sto bi profesor Malesevic rekao a i ja vise puta pisao o tome a i opet cu nema nigde u evropi subvencije po kilogramu tako se ne podstice poljoprivreda jel smo mi opet pametniji od drugih pa nas model po kilogramu valja a u citavoj evropi nevalja
Objasni mi kako preradjivacima?Ti ako imas 6 vagona po ha,30000 din ne ide secerani nego tebi.Slazem se da je napravljeno za one koji imaju par hiljada hektara repe,ali za preradjivace ne.