Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Savetodavci kao i trezor jutros ništa ne znaju u vezi prijema zahteva za subvencije.Tako je bar kod mene.Eto toliko o još jednom brzom delovanju našeg "cenjenog" ministra.
A hoćeš li ti da predaš tvoj suncokret na moje ime kako bi ja to na jesen mogao pravdati?
Ajde reci ko to menja misljenje jasno i glasno ocemo da ga vidimo imeee tog postavi u ttvojoj poruci?????????Da sam ministar ovim slepcima sto ovako pisu i okrecu se kako vetar duva DAO BIH ONO DOLE DA IZBIJU OCI.
Vidi se ko je ovde kakav covek. Mahom najvise ima sljamova, koji bih prodali veru za veceru.
Pricate kakva je drzava, a ne vidite kakvi ste vi jadni.
Bruka je i ovo sto daju i ne treba nista da subvencionisu.
Pojedince treba jos vise pritegnuti da im oci ispadnu.
Da znamo bili bi pametni...Jutros me zvala Savetodavka da mi kaze da se od danas predaju zahtevi i da ako hocu da dodjem da ponesem setvenu strukturu,i pare ce biti brzo pustene...hteo sam da odem,ali posle se predomislio,rok je 10. maj,cekacu 25 April!Šta je iza avansa?
Za 25 su najavljeni protesti!!!Samo neka zure sa predajom za tu sicu ja cu da sacekam 25 ? sta to ima 25 ?