ista pesma i kod nasSavetodavci kao i trezor jutros ništa ne znaju u vezi prijema zahteva za subvencije.Tako je bar kod mene.Eto toliko o još jednom brzom delovanju našeg "cenjenog" ministra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ista pesma i kod nasSavetodavci kao i trezor jutros ništa ne znaju u vezi prijema zahteva za subvencije.Tako je bar kod mene.Eto toliko o još jednom brzom delovanju našeg "cenjenog" ministra.
Ja zvao malo pre ista slika , ne znaju nista jos .Savetodavci kao i trezor jutros ništa ne znaju u vezi prijema zahteva za subvencije.Tako je bar kod mene.Eto toliko o još jednom brzom delovanju našeg "cenjenog" ministra.
Da mi je samo jedna security kamera iz vasih trezora/savetodavaca...
Šta da predas?Naravno do kraja aprila sacekati , ja nemam nameru da predam . Moze se desi ko je predao da se slaze sa ovakvom uredbom i nece ga zakaciti ( daj boze ) promene na bolje .
Pa zahtev za avans Nikola . Jes ti sad ustao ?Šta da predas?
Hteo sam i da promenim strukturu biljne proizvodnje pa i to ne može zato što sam uzeo bonove.
Ja im kažem kako u uredbi lepo piše da ukoliko nastanu promene u roku od 30 dana se mora promeniti struktura biljne prouvodnje tj. prijaviti promene ,a oni meni:neće kompijuter da primi promene ukoliko ste digli bonove.
E to je zemlja Srbija.