Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta ti ovo znači ako nije tajna.
1. ako ti radis njihovu zemlju treba da imas ugovor o zzakupu i to lepo prijavis u svoje gazdinstvo i dizes bonove i subvencije kakve buduSada svi podizu naftu i vozaju se jeftino, a sad ce i podici pare koje daju kao avans, a mi radimo njihovu zemlju u zakup.
Чуо сам да ће минимална откупна цена бити она која је тог дана на Пештанској берзи. Јел још неко чуо за то?
Apsolutno nemaju nikakav znacaj ukoliko badu ljudi podnosili zahteve za te njihove akontacije. A to su namerno smislili da 25 kazu pa sta hocete kad pristajete na placanje po kilo proizvedene robe. Jos jednom ljudi pamet u glavu ili 17. 04. ili 25. o4. Ja sam za ovaj drugi.A koji je znacaj protesta 24-tog, ako 17-tog svi odu i podnesu zahteve za subvencije po kilogramu. Plus koji pametnjakovic je smislio da se prekine protest na skoro mesec dana...Ocigledno je da nase uslove ne prihvataju, jer da ih prihvataju ne bi delili akontne uplate za ovo po kilogramu...Ovde je neko lud, samo mi nije jasno ko...
Apsolutno nemaju nikakav znacaj ukoliko badu ljudi podnosili zahteve za te njihove akontacije. A to su namerno smislili da 25 kazu pa sta hocete kad pristajete na placanje po kilo proizvedene robe. Jos jednom ljudi pamet u glavu ili 17. 04. ili 25. o4. Ja sam za ovaj drugi.