Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne necu,to moraju da rade ovi koji su uzeli najvise drzavne zemlje i koji su najbogatiji a ja idem za njima.Po hektarima ko ima najmanje na zacelju a ko najvise da bude prvi.
Kako tako glupo pricas DA UZMEMO STA JE NASE.pa gde pise da je to nase.Ti veliki retko koji je postao velik na posten paorski nacin od dede do unuka, u glavnom je to nesto savremeno brzinski za 3-4 god velik paor......svi ti su u nekoj ljubavno emotivnoj vezi sa rezimom i partijom i oni tesko da ce krenu na svoju ljubav.
ako mi sami mali i srednji ne krenemo ko ovi iz ODzAKA stocari ( veliki pozdrav ) i uzmemo sta je nase nema nama leba
Чуо сам од министра. Дакле, није импровизација, него информација.Eto kakva smo mi država. Kod nas je sve u fazonu: "čuo sam", "priča se", "neće valjda nas", "može da bude a ne mora da znači"... Sve sama inprovizacija.
Jel ovo jos jedan Vuk Brankovic na sajtu?ljudi da se nelazemo,cena ratarskih kultura je dobra i lepo se zivi,i zivece se i bez tih 14000.Ljudi koji se bave drugim poslovima vezanim za poljoprivredu mnogo teze zive,ali sta da se radi vreme se okrenulo,malo i nama da bude lepo.Ako vec nema para treba da nam tako kazu,i kraj a ne smeju jer bi to za izbore bilo lose.Bolje da trazimo jeftinije djubrivo,gorivo pravedne cene,i redovno placanje......
cekaj nerazumem izdajnik ili pobednik?Jel ovo jos jedan Vuk Brankovic na sajtu?
Videces tek posle 20-og koliko ce bude krtica ovdeSta se pravite ludi,prostudirao sam ovaj forum vrlo dobro