omegaa
Član
Dosad je bilo 100 hektara zita x 14000 =1400000 dinara .1000 hektara zita isto. Sada 100 h zita 500000 dinara znaci tri puta manje .1000 hektara zita =5000000 znaci tri puta vise. To je cela filozofija i ako to prodje crno nam se pise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na cemu je ovaj idiot!??taj nema pojma vise sta prica!prvo nema po ha nego po kili sad evo vam po ha pa taj je nacisto skrenuo!al ajd sto je on skrenuo al sto on nas malo pravi ludima!nemam reci...a kao drugo i najbitnije AVANS-Аванс је сума новца (најчешће) или друга заменљива ствар, коју једна страна предаје другој у тренутку закључења уговора као делимично испуњење обавезе из уговора унапред, пре доспелости те уговорне обавезе.
On te stvari nikad nece da nauci jer je to trebao vec odavno da uradi a sad je kasno. Nije mi jasno zasto ostali moderatori ne reaguju na njegove provokacije?Malo pristojnosti prema starijima si trebao nauciti ovde na forumu ako nisi vec kod kuce i postovati sve clanove s obzirom da si jedan od admina. Pod....vanja ostavi za tvoje drugare i tvoj seoski šor .
Farmer Bob je ustvari Majstor Bob i 100-tka je za njega sitnica.....Meni i dalje nije jasno kako Bobi uspeva da sa Rajkom 65 i IMT542 poradi 100 hektara?
Buljavi nam baca kosku sa ovim akontacijama, kolege ne nasedajte na rudu u velikom su corsokaku.
Dakle ovi su gori od Miloševića deset puta,
treće: Cela ova frka i jeste što se više ne daje po Ha nego po Kg a sada oni ladno daju akontacije po Ha ,što znači da će oni koji nelegalno obrađuju velike površine opet da dobiju pare i profitiraju,pa ko je ovde lud.
Ako vas muci majstor BOB sa 100h ja znam lika koji sa 549duplaka radi 60h sam i to iz parcici od 50ari do 1h velicine
Zna li ko , ocemo li predavati zahteve za avans ? ili ovako ce uplacuju ?