Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ce da premeri svaki cardak hvatom verovatno onaj savetodavac, ))Sad slušam ovog degenerika Milovanovića na B92 kaže biće subvencionisani i proizvodi koje stočari skladište i hrane stoku,pa na šta će to da liči baš me zanima ,kako će da znaju ko je koliko skladištio kući, ,na šta su sve spremni da urade da bi dobili sve više glasova ,ovu bagru treba rasterati što pre.
najzad i neko nesto pametno da izjavi u novinama! treba nam sto vise takvih ljudi!
Dobio subvenicije ili ne, jos vise me boli da neko ko ima interesa da dobije subvecije sedi kuci, pravi se lud, radi svoje poslove a prvi je u redu kada se preuzimaju bonovi za naftu, preadaju zahtevi. Mogu razumeti kada je neko iz objektivnih razloga sprecen ali kada neko ima obraz debeo kao djon, ti bi trebali da se prvi srame kada izadju pred svoje komsije i pametuju nesto, trebali ste ovako trebali ste onako. SRAM IH BILO!!!
Taj Djordjevic je placenik ministarstva zato to i prica.Pametan covek.bio je danas u emisiji Brazde sa Ivkovicem a onaj Djordjevic nezna sta hoce s jedne strane podrzava ministarstvo a sa druge podrzava malesevica koji kritikuje ovakve mere i otvoreno kaze da je na strani proizvodjaca.
Nisi se samo ti zaj..o,zaj...n je narod(u ovom slucaju seljak i to opet onaj sa malim posedom).Subvencije u 2007god.dobio je svaki hektar,bez ovih suludih uslova i bez deljenja na hobi i profesionalne poljoprivrednike.A setimo se i cena iz 2007god(mada nam secanje nije jaca strana)psenice 16d/kg,jecam 14-15d/kg,kukuruz 17d/kg.Posle izbora u maju 2008,cene susenica 9.5d/kg,jecam 8d/kg,kukuruz 5-7.5d/kg.Svi znamo kome odgovara ovakvo stanje u poljoprivredi i ko se okoristio ovakvim stanjem.To je cena ovako nakaradne koalicije a koju je platio seljak i to opet onaj sa sitnim posedomJa priznajem da sam se za$$bo dok nisam pažljivo pročitao uredbu,al sam shvatio,pa izašao na proteste-jedini iz sela-85 gazdinstva,zvao njih bar 20,svako ima kvalitetan izgovor uvek
Ja se nadam da je ovo samo predizborni trik. Uskoro ce se pojaviti Tadic koji ce podneti ostavku najaviti i predsednicke izbore i onako uzgred reci da zbog ovog ili onog ove godine ostaje po hektaru. Nada umire poslednja.
Jeste li obratili pažnju na dijalog jutros:
.Davidović:Zbog čega poljoprivrednici moraju da sipaju naftu do 15 04,a ne kada hoće?
genije :Nije bitno kada sipaju bitno je da mogu da je troše kada hoće
Ma ne vredi to prijatelju kad je sve korumpirano placeno i radi po necijim nalozima sta vam je bre ljudi,oloska drzava lopovska STRANACKA!I to ne moze niko da kaze da nije.Moja prijateljica ode na konkurs za uciteljicu naravno zavrsila je fakultet za to,kazu joj primljeni ste dodjite tad i tad tu i tu ona ode i oni joj kazu morate da se uclanite u Demokratsku Stranku!!!ona devojka naravno kaze im svasta okrene se i ode.Ja joj kazem sto si se toliko skolovala trebala si posle osnovne u DS ili neku drugu sad bi imala 10god staza