mindjušar
Član
jeli a povrtari sta oni dobijaju po planu ministarstva_
Da dobijaju,al' od Marjana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jeli a povrtari sta oni dobijaju po planu ministarstva_
Dali je neko od vas detaljno pročitao uredbu?Zahtevi se podnose od 30.10 2012 do 30 10 2013!! fali jedna godina.Sem ove zajebancije od goriva za ovu godinu ništa nije ni planirano da se plati.NEMAM A DA I IMAM ODAKLE MI??
Naftna preradjevina zvana loz ulje koje nam se nudi kao D2Uskoro će,opet,da se vodi polemika o boji regresirane nafte...
Uskoro će,opet,da se vodi polemika o boji regresirane nafte...
Sad slušam ovog degenerika Milovanovića na B92 kaže biće subvencionisani i proizvodi koje stočari skladište i hrane stoku,pa na šta će to da liči baš me zanima ,kako će da znaju ko je koliko skladištio kući, ,na šta su sve spremni da urade da bi dobili sve više glasova ,ovu bagru treba rasterati što pre.
kako nece niko? a kostic?a miskovic? a matijevic? oni ce ove godine sa ovim subvencijama imati mega prinose!Po ovim uredbama, ne samo vi, nego NIKO od poljoprivrednika neće dobiti ništa od subvencija, osim ove koske od jeftine nafte.
ma daj molim te sad cemo i da brojimo zrna kokoskama!?Može lako da odredi.Zna se koliko jedno grlo prosečno može da pojede.Brojno stanje je zavedeno samo koliko bi to bilo merodavno.Ja već par godina samo prepisisvam a imam više od navedenog.Ali i to se reši jer veterinari imaju kroz program mera sve podatke.