pocerina
Član
Cini mi se da su u Vojvodini manji rashodi nego u centralnoj Srbiji.... Kod vas je samo arenda veca, ali sva ostala ulaganja su manja, plus veci prinosi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa moramo se solidarisati sa njima,sta cemo nasi su haa haaTreba on i Miškela da kupe JAT...pa bi bilo u redu da se svi malo stisnemo.
gledao sam buljavog na RTS1 .....obisao neko imanje u Srbiji kaze on da ce svi dobiti po kg pa cak i domacin sto urani stoku ? ? ? kakva predizborna kampanja ! ! ! ! ! !
ce valjda da meri kosare kukuruza sto covek krupi svaki dan ? ? JOJ KAKVO LAGANJE .......[/QUOTE
nezna buljavi vise sta prica,ko da su jeli bunike
ma opusteno brate niko te nije pogresno razumeo samo na ova tvoja pitanja nema odgovora,nismo ti mi toliko pametni .Od svega sto si pito znam samo 2 stvari a to je da odgovore 100 % zna ovaj buljavi jer je on stasno pametan covek a plus ima neke vidovnjacke sposobnosti pa ce da nam sacuje prinose.a drugo taj pio STO SMO "KAO" OSLOBODJENI OVE GODINE DEBELO CEMO GA PLATITI SLEDECE GLAVU DAJEM AKO NEBUDE TAKOU obrascu za premije pise se koliko si zitarica proizveo i koliko si predao.Sto predas to dokazujes papirima a ovo kod kuce je na majke mi .Pa sad ko hoce visoku premiju neka pusti masti na volju.ALI budzet je napravljen tako da se najvecim delom finansira iz sopstvenihizvora (OD NAS) pa hajde malo da racunamo koliko cemo da vratimo a ne koliko cemo da dobijemo. Ako je ovako u sred izborne kampanje sta ce biti narednih godina mogu samo da se dosecam
iizvini ali zasto tako mislis?da nije ovog foruma i ove teme veruj mi da nebi smo znali nista.ovde kod nas u adi nemaju pojma sta se desava,ni sam neznam koliko sam danas prijatelja pozvao i zamolio ih da dodju na ovaj sajt da vide sta se desava.u ovakvoj medijskoj blokadi nismo bili jos od 2000 od pada milosevica.Ovu temu bi trebalo zatvoriti dok ne prođe protestna vožnja.
@ Milossoumi
Svaka cast druze!
Potpuno te razumem, samo sto si na pogresnom mestu postavio pitanja.
Ovde se takvi ljudi zaobilaze u sirokom luku. Koga je briga za Sumadiju,
Obavezno. Da ne poverujes koliko njih rade protiv samih sebe.Ovu temu bi trebalo zatvoriti dok ne prođe protestna vožnja.