mindjušar
Član
A misliš da ako dođu novi sa praznim džepovima da će onda nama biti bolje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sjasi KUTRA da uzjasi MURTAA misliš da ako dođu novi sa praznim džepovima da će onda nama biti bolje?
Nije to po 60 din/l ,nego za 60 din umanjena prodajna cena
Jel ima neko od vas da mi kaže kako bi trebalo da bude a da svako kaže "e zadovoljan sam" ???
Nisam procitao dobro znaci od pune cene goriva 135-60=75dinara ce nas kostati litar d-2. Продају дизел горива обављаће овлашћени дистрибутер а бонови у вредности од 60 динара по литру се издају са роком важењa до 15. априла 2012. године. Физичко лице може поднети захтев на основу ове уредбе само једанпут а средства за регресирање се не односе на пашњаке, рибњаке, баре и друго неплодно земљиште.
Jedno pitanjce ali da ne odemo u off sa odgovorom:Ko ce biti bolji? ionako posle ponovo podele mesta i funkcije i opet gde si, tu si... ili??sjasi KUTRA da uzjasi MURTA
Sasvim je normalno da ce cene ici dole za tih 1,5 din ili 3 koliko daju!
Jednostavna racunica 1,5din po kg x vagon kukuruza na Ha = 15000,-din plus nafta i to mu dodje tu negde !
Ali nemogu svi da skinu vagon kukuruza sa Ha isto je i sa ostalim usevima!
PIO po meni mora biti uslov!!! Ljudi to sebi placate!!! Ne mogu da svatim koliko bi ovde ljudi da se jebe a da im neudje!??
A kako god da naprave bice neka rupa pa ce se i ostali snalaziti kao i uvek!
a ja kukuruz drzim u cardaku i prodajem ga godinu i par meseci posle setve....vrlo je stimulativno tj.veoma su mi pomogli u setviSasvim je normalno da ce cene ici dole za tih 1,5 din ili 3 koliko daju!
Jednostavna racunica 1,5din po kg x vagon kukuruza na Ha = 15000,-din plus nafta i to mu dodje tu negde !!
Cekajte jel to doneta uredba ili se jos nagadja?