AKO izadje 10e po toni + sto nigde nisu ozvanicili.
Al neka nek se gasi po HA,a zasto e to sam vec napisao.
Al neka nek se gasi po HA,a zasto e to sam vec napisao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa predlogom koji je trenutno na stolu, nista!a sta ce biti sa onima sto taj kukuruz psenicu daju na stoku sta ce oni imati od toga?
Mogu i ja naći ložak po 85,ali ga nemogu knjižiti,tako da mi NETREBA,doćete vi polako svi na ono što ja pišem odavno,samo polako,stočari će doći na red na kraju,i voćari na jugu Srbije dobili uredbu sa povratom od 50%, i šta sad,ja da budem ljubomoran? http://uap.gov.rs/wp-content/upload...or-Equipment-with-Documentation3.pdf?lang=lat
Ko radi zemlju samo na papiru ovo sigurno neće odgovarati,uostalom,mi smo tu da to prihvatimo,po Ha više neće biti,i ja to pozdravljam[/
Kad bi svi bili optimisti kao kolega mindjusar gde bi nam kraj bio,mindjusar@videces kroz godinu dana sta ces posle da govoris,jedino ti tebi sve odgovara ti si fenomen,(bez ljutnje)
E sad se vidi da ti i tebi slični nazovimo ih VELIKI proizvodači mislite samo na sebe kako moze biti dobro kad znamo da u nekim delovima Vojvodine ili srbije ima Slatine loše zamlje 3-4-5 klasa i kako njima da rodi kao u 1-2 klasi i da dostignu SRbski prosek to ni da poseju u sam stajnjak neće dostići recimo oko Aradca ili Belo Blato kad ti ljudi mogu imati 1 vagon po hektaru kukuruza nikad znači tvojim izjavama i tebi sličnim koji navijate na tako nešto oni ljudi su bili dobri samo dok se trazilo onih 100h.prošlogodišnjih a šta sad ..mislim dasam dosta napiso dabi mogli ti koji tako razmišljaju da shvate kakve SEBIČNE reči izjavljuku i na kraju ako sam slučajno nekog uvredio IZVINJAVAM seMogu i ja naći ložak po 85,ali ga nemogu knjižiti,tako da mi NETREBA,doćete vi polako svi na ono što ja pišem odavno,samo polako,stočari će doći na red na kraju,i voćari na jugu Srbije dobili uredbu sa povratom od 50%, i šta sad,ja da budem ljubomoran? http://uap.gov.rs/wp-content/upload...or-Equipment-with-Documentation3.pdf?lang=lat
Ko radi zemlju samo na papiru ovo sigurno neće odgovarati,uostalom,mi smo tu da to prihvatimo,po Ha više neće biti,i ja to pozdravljam
Ovim sistemom ce direktno biti destimulisano pravljenje silosa, i skladista na farmi, sto je jedna od karaktertistika zapadnog modela...
Razlog?Ovim sistemom ce direktno biti destimulisano pravljenje silosa, i skladista na farmi, sto je jedna od karaktertistika zapadnog modela...
Ti nisi ljubomoran jer se ne baviš voćarstvom.,i voćari na jugu Srbije dobili uredbu sa povratom od 50%, i šta sad,ja da budem ljubomoran? http://uap.gov.rs/wp-content/upload...or-Equipment-with-Documentation3.pdf?lang=lat
Ko radi zemlju samo na papiru ovo sigurno neće odgovarati,uostalom,mi smo tu da to prihvatimo,po Ha više neće biti,i ja to pozdravljam,jedino mi nije po meri da je PIO klauzula ukinuta,to je trebalo ostaviti,ali opciono,ili da se plati PIO ili polisa životnog osiguranja