Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde se prave takvi ugovori,o koriscenju masina?"Ако физичко лице подноси захтев за бонове зе евродизел дужан је да уз захтев достави фотокопију саобраћајне књижице (дозволе) на своје име или на име члана породичног пољопривредног газдинства чији је физичко лице носилац, односно фотокопију уговора о коришћењу машине са фотокопијом саобраћајне књижице (дозволе) за ту машину"
Deo iz uredbe da nebude nejasnoca oko eurodisela
Sve je to ok mindjusar, svestan sam toga, ali iskreno, ja sam poljoprivredni proizvodjac. Ne mogu ja da se zamlacujem, i nadmudrujem sa drzavom kad god nesto novo izmisli...Sad otvorim ZZ (sto nije dzabe, ima tu troskova poreza, knjigovodje, i ne znam ni ja cega vec), pa dogodine ako promene uslove, onda zatvaraj sve to, otvaraj nesto drugo...Otvori DOO ili ZZ,pa sam sebi budi kupac,ja treba da te učim,svi uspešniji paori tako rade!
Samo da te dopunim nece biti trzisna cena nego ce biti cena koja je postignuta na raspisanom tenderu umanjena za taj bon od 60din/litBon je vrednosti 60 din/lit goriva.Cena koja je trzisna ce se umanjiti za vrednost bona i to je to.Jel to toliko komplikovano?
Ja sam dobio ovakvu informaciju no,nije ni bitno,bice cena umanjena za tih 60 din po litru sto uopste nije mali % od pune cene goriva.Hoce nam i na to gorivo vratiti jos i akcizu jbg moram se malo saliti...Samo da te dopunim nece biti trzisna cena nego ce biti cena koja je postignuta na raspisanom tenderu umanjena za taj bon od 60din/lit
Evo ministar izjavio na vesti da ce biti po kilogramu