Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo sam ispratio gospođu iz PSS što vrši onu glupu anketu ! Kroz razgovor mi reče da će subvencija za D-2 biti deljena u vidu bonova koje će seljaci preuzimati u mesnoj zajednici a za veš. đubrivo i seme još nezna jer navodno još nije doneta uredba.
Kako stvari stoje uredba će biti "vesela" po nas kao i sam ministar ............bojim se da ćemo se vrlo neprijatno iznenaditi!!!

Ako za koji dan ne izadju sa uredom, to ce znaciti da nas namerno obmanjuju, Cekaju da krenu prolecni radovi, pa da nemamo vremena za proteste, a kasnije idu izbori, pa formiranje nove vlade, pa tek onda sta bude., negde u leto. Cista kupovina vremena, racunaju ako prodje proslo je.

Pozdrav svima. Procita sam uglavnom sve komentare . Za sve smo sami krivi. Cak su i penzioneri bilji od nas. Umesto traktorima u Beograd mi moramo sa kravatom u skupstinu. Ove godine ce mozda nesto i biti u vreme predizborne tisine a sta cemo dogodine??? Nas ministar se hvali da obara cenu poljoprivrednih proizvoda. On je samo ministar trgovine.Nama treba politicka partija.Moramo da imamo svoje ljude u vladi. koliko je samo bilo traktora prosle godine pa puta 4-5 clana porodice Mi mozemo da napravimo ozbiljnu stranku. Ako nesto i dobijemo od evrope do nas nece stici nista.Nas ministar se hvali kako je jedna strana kompanija prodala drugoj stranoj kompaniji mlekareru. za dve godine ta mlekara moze da uvozi sirovo mleko iz druge zemlje koje je zbog potsticaja jevtinije sta da radimo misa nasim?Sada je poslednja sansa da nesto sami uradimo za sebe jer drugi to nece. Poznato je da kod nas i male stranke imaju veliki uticaj zato sto niko nema vecinu.Ako se ne udruzimo propali smo .

Evo vam insajderska informacija - uredbe se sledece nedelje u cetvrtak usvajaju na vladi... Za uredbu o podsticaju se jos uvek ne zna nista...

Za uredbe o podsticaju ceka se izvestaj za istrazivanja javnog mnenja. Pa ako je slab dace nam nesto ako ne nista. Drzava subvencionise 4000-12000 evra godisnje po rednom mestu naravno stane ulagace 3-5 godina pa kad istekne to vreme ovi pakuju kofere i tutanj.Fijat otpusta radnike u Italiji a otvara pogon kod nas zato sto voli srbiju ili zato sto mi placamo radnike? Da mi nadjemo nekog naseg KRKOBABICA pa da pravimo uredbe a ne da ih cekamo. Da ucestvujemo u stvaranju budzeta a ne da cekamo koliko ce da nam daju.MI smo velika armija glasaca ako to sad ne iskoristimo sledeci voz ide tek za cetiri godine. POZDRAV

Danas sam išao podići čuveni KAN ,i tamo razgovarao sa kordinatorom akcije ,i kaže mi da subvencije od 14000 din neće biti ove godine kako reče 100% je siguran,PIO se neće više plaćati,nego zapadni sistem ko hoće taj može ,biće goriva po 75 dinara ,80 lit po Ha , i semena ,a da će za nedelju dana biti i upis za NPK razmena za kukuruz, Eto to mi reče i obradovao me e sad ako on laže mene onda i ja vas.

A posle ce davati NPK ........... pa dal su oni maloumni , pricaju pricaju lupetaju kako NPK iskljucivo u jesen pod brazdu i sad ce da nude NPK ........... a onaj gejcic se jos hvali kako je oborio cene ratarskih proizvoda , pa ljudi to treba kastrirati

A posle ce davati NPK ........... pa dal su oni maloumni , pricaju pricaju lupetaju kako NPK iskljucivo u jesen pod brazdu i sad ce da nude NPK ........... a onaj gejcic se jos hvali kako je oborio cene ratarskih proizvoda , pa ljudi to treba kastrirati
Da nepisem da neposredno napadaju Poljo apoteke i zadruge koje se mucimo da odrzimo u zivoru

Pa dali su oni normalni? Jesenas sam kupio NPK u vrednosti od 4000 evra i sad SAN za 2000 evra pa na kakav cu nacin refundirati taj novac? Na taj nacin sto mi sad nudi da jos kupim kao nesto jeftiniji. Aloo! jel znaju oni koji je datum danas? i da vise od 50% paora je vec nabavio repromaterijal za setvu. Ako sve ove zajb...ije samo posmatramo i ne ulazimo u proteste onda ljudi nama nesto sa sigurnoscu fali... !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh