Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To se ne uči na faksu.Northy jel ti znaš kad i ko je kopao DTD kanal?
Kažeš da plaćaš zakup u robi i svestan si da za taj deo nećeš dobiti subvenciju i svestan si da si sa ovakvom uredbom uslovljen da ti prinosi budu minimum 7t/ha pšenice i 9-10 t/ha kukuruza da bi dobio subvenciju približnu dosadašnjoj i svestan si da će da odrede neku gornju granicu prinosa po hektaru koju ako nekim slučajem prebaciš ništa ti ne vredi jer za taj deo nećeš dobiti ništa i svestan si da u slučaju suše dobijaš manji prinos i samim tim i manju subvenciju što znači da gubiš "bitku" na dva fronta i tebi je to sve i dalje SUPER!Druže svaka tebi čast al ja mislim da ti nisi svestan svoje nesvesti,jer moje lično mišljenje je da ovo naše ministarstvo radi na tome da što manje "živog" novca plasira u naše(manjih poljoprivrednika) džepove a nikako da nam pomogne.Ja te nebih više uznemiravao i izvini zbog ove diskusije ako sam te smorio.I naravno moram ti priznati da imaš strašno veliko samopouzdanje i ja to cenim,pravo da ti kažem ja neznam šta će sutra biti a ne koliko će mi roditi pšenica za 6 meseci.Aj poz.Da se ja pitam,lako bi to sve? A šta misliš da samo ti plaćaš zakup u robi??? Imam i ja toga,pa nekukam! NIJEDAN MODEL POTSTICAJA SE NEĆE VEĆINI SVIDETI! Lično mislim da je to PRIHVATLJIVO,a u odnosu na potsticaj po površini SUPER! A što nam stočarstvo i SVAŠTARSTVO nije uređeno,to je druga priča