mindjušar
Član
Uredba će IDUĆE NEDELJE,pa ćemo sve znati u detalje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa za repu ti je najgora varijanta @mindjušar je rekao da je za jednu tonu subvencjia 5 dinara(ja predpostavljam da je mislio 50 din/t)E sad ako hoćeš subvenciju kao i do sad trebaće ti oko 300 tona repe po hektaru!Srećno.Danijela ako je tako kako je Minđušar naveo(i ja sam rekao pre ivesnog vremena da će subvencije biti po kg) nije to tako ni loše, e sad sve zavisi koje sa kog terena. Naprimer moj slučaj što se tiče repe prosek za ovu godinu je oko 82.000 kg/ha x 5 din, soja prosek 4 t/ha, kukuruz 9 t/ha e sad ako uzmu prosek smanjujese mogućnost malverzacija.
Ako hoćeš u PDV,predaj tuđu robu preko svog računa.Do 4 miliona funkcioniše,i naravno hektari da se otprilike poklope sa predatom robom.Ja nebi tu radnju rabotio.Ala ce da se filuju prinosi u tom slucaju. Mozes uzeti robu od nekog ko nema gazdinstvo i prijaviti kao svoju ?, a subvenciju podeliti. A tek sto ce biti rekordera po prinosima, mozda cak i za Ginisa.
Nemamo mi šta Draginu da oprostimo !Saša Dragin, vrati se sve ti je oprošteno...
u setvenom planu pise >
sifra kulture 11.1 zitarice (kukuruz, psenica, jecam, ovas, raz...)
sifra kulture 11.2 industrijsko bilje (soja, suncokret, uljana repica, repa...)
Po prijavi setvene strukture nema sanse da znaju dali neko ima kukuruz psenicu ili soju ili suncokret i repu, prema tome, uz svo postovanje @midjusar, ovo sto si napisao malo tesko stoji da moze da bude, barem na nacin kako si napisao.
mada sto se mene licno tice, uopste se ne bih ljutio da mi isplate POTICAJ PO KG za 15 dana nego da mi za sledecu sezonu isplate NISTA! (mada mislim da cemo do 31/01/2013 dobiti upravo to, NISTA)
Dace bog da gresim!