Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jednu stvar ne mogu da svarim! Ovo je vec ne znam ni ja koji ministar koji se busa u grudi kako nece dozvoliti rast cene hrane!!!
Pa, gospodine ministre, 30% stanovnistva ove zemlje zivi od prodaje hrane, i vi direktno porucujete ljudima da necete dozvoliti da im bude isplacena realna cena za svoj rad. Po ko zna koji put poljoprivrednik placa za nerad drugih.

Stvarno svaki komentar na danasnje zasedanje na koje su rekli da ce bescarinsko uvesti prasadi je smesno,gde su bili kada su silne krmace otisle na klanje,kada su u Sremu pokusavali pregovarati da se digne cena svinja,a niko nije slusao pa su krmace i citave farme ugasene,nafta ce za par dana otici i do 145 dinara a oni bi pojeftinjenje hrane a seljaku nista ,na njivi nije samo nafta bitna,treba i vestak i seme,mehanizacija...

Bonovi ?? .. jel to za jesen ?? Pa za naftu smo vec se olaksali i bez bonova .. kako misle da nam refundiraju ? H..e lud zbunjenog
Vestacko djubrivo ?
Seme ?

Sta nam je ciniti paori , cutati ili ?

Kamo srece da nam nesto refundiraju. Mnogi od nas smo kupili vestak jesenas a azotno djubrivo maltene svi kupujemo ovih dana takodje i seme. Dakle sta ostaje za povracaj, NISTA. Ako ne izlazimo u jos vecem broju ove godine ima da naj....mo i te kako.

DAnas sam isao u trezor po potvrdu o statusu gazdinstva,a tamo-neradi server.Zamisli,bas danas nasao da crkne.

Jedno od pitanja jeste bilo to da li misle ako zazive bonovi da nam refundiraju gorivo koje smo ranije kupili.

Odgovor je naravno bio da ne mozemo to ocekivati :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh